Den lille gangetabellen

Her er den lille gangetabellen: Den lille gangetabellen. Vi har også laget en stor plakat med den lille gangetabellen. Nedlastbar fil finner du i menyen under .

For å installere spillet på telefonen eller nettbrettet, se i høyrespalten. Når du føler du har kontroll, kan du jo kanskje prøve deg på den store testen. Er du usikker på hvordan man multipliserer, . Den lille gangetabellen gir deg oversikten over alle multiplikasjoner mellom og 10.

Memoriser utenatt og bli en reser i matte! Denne appen velger tilfeldige regnestykker og lagrer tidsforbruk og andel rette og feil svar. Bilde: Privat Den lille gangetabellen består av 1gangestykker, om du ikke tar med å gange med 0. Det er viktig for å bli god i matematikk!


Klarer du alle stykkene fra 1xtil 10x1 har du fortjent gangeknappen. Vi gjennomfører gangeprøver/deleprøver/andre prøver ca. Noen er raskere enn andre, så for at de som er kjappe skal ha noe å holde på mens . En multiplikasjonstabell (eller gangetabell) er en oversikt over multilplikasjonsfakta. Av og til brukes den lille gangetabellen om tabellen over . Om du ønsker å laste ned “Den lille gangetabellen kan du laste ned. I Gulljakten er målet å svare riktig på ulike typer regneoppgaver.


Når du har fullført ett brett, får du se en kort, gøyal . Og “kommentarer til den lille gangetabellen” var blant de tekstene. Ingen av oss fant igjen originalen, så det ble etter hukommelsen. Når batteriet i kalkulatoren er tomt, er det å kunne gangetabellen på rams det som teller. Da ni elever møtte til dyst onsdag for å vise ferdigheter, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi