Eu kontroll henger

Eldre kjøretøy må likevel ikke kontrolleres oftere, og motorsykler, lette tilhengere og traktorer slipper fortsatt periodisk kjøretøykontroll. Eller vil du se fristen for neste EU-kontroll? Da bør du laste ned Statens vegvesens gratis-app Bil og henger. Statens vegvesens mobilapp “Bil og henger” gir deg oversikt over.


Bil og tilhenger til bil som blir registrert første gang etter 15. Import av biler fra EU/EØS – Et kjøretøy som er originalt, og som er registrert på . Eldre kjøretøy må likevel ikke kontrolleres oftere, og motorsykler, lette tilhengere og traktorer slipper fortsatt periodisk .

EU-kontroll for bil; de sjekker de mest generelle sikkerhetsmessige faktorer). Om bilen din velges ut til en stikkprøve etter 8. Antall kontrollpunkter ved EU-kontroll økes fra til ca. Det blir ikke hyppigere EU-kontroll av eldre biler, tilhengere og traktorer slik EU ønsket.


Fordi når du viser bilen på eu kontroll så får du ikke et nytt vognkort? EF som endret ved direktiv 2010/48/EU), vedlegg VII. Sven Aas, bilverkste Kjeller, Lillestrøm, Skedsmo ,EU-kontroll, service, Diesel, Elektro, reparasjon, brems, eu kontroll, eksos, bilrekvisita, gaupen, tilhenger, . Hun mener alle sykler bør gjennom en skikkelig årlig ”EU-kontroll” før. Bremsene skal ikke ”henge eller gå tregt, men virke med en gang.


Bil og henger fra Statens vegvesen gjør det enkelt å ha oversikten over kjøretøy og tilhengere registrert i Norge. Motta varsel når fristen for EU-kontroll . Dekker direktiv 2009/40/EF, senest endret ved direktiv 2010/48/EU). Norge har ingen forpliktelse til å utføre “EU-kontroll” på utenlandske kjøretøy.


Statens Vegvesen app for mobil Bil og henger. Lurer du på når det er tid for neste EU-kontroll? Hvorfor ikke la appen Bil og henger gi deg et varsel når det nærmer seg? Om hengerfestet er montert slik at det kan komme til å dekke for nummerskiltet,. Feil montert gir hengerfestet mangel på EU-kontrollen.


Team Verksted - Slemmestad leverer EU-kontroll, Service, Reperasjoner, Klima for buss, lastebil og personbil. Forslaget om EU-kontroll på traktorer innebærer kontroll av alle traktorer. Bremser henger bak - posted in Teknisk og trimming: Hei hadde bilen på EU-kontroll i dag, 2-er feil''bremser henger bak''kjønner ikke helt hva . Vi tilbyr Eu kontroll, diagnose og AC Service.


Hvis bremsene henger slites belegg, tromler og skiver, bremsene blir varme og forbruket øker. Grensen på EU-kontroll er pulsering, og det er romslig. Bil og henger fra Statens vegvesen gjør det enkelt å ha oversikten over. Foreløpig er varsling om EU-kontrollfrist i appen dessverre ikke tilgjengelig for . Den hadde frist for eu-kontroll i november 201 og siden den ennå står.


Tromsø by og fremstille den for kontroll. PKK-kontroll (EU-kontroll); Gratis innkalling til PKK-kontroll; Reparasjoner; Service; Vedlikehold; AC-service/klimakontroll; Diagnose/ . Hva er kriteriene for parkeringsbrems på EU kontroll? Men sliter fortsatt med at dem henger litt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Commissura anterior