Kontrollpunkter eu kontroll 2016

Antall kontrollpunkter ved EU-kontroll økes fra til ca. Ny kontrollseddel vil ikke vise kontrollpunkter som er kontrollert og funnet i. Veiledning Altinn løsning for innrapportering av PKK versjon 1.

Dekker direktiv 2009/40/EF, senest endret ved direktiv 2010/48/EU). Kontrollpunktet er ikke aktuelt for vedkommende kjøretøy. De største endringene i EU-kontrollen ble innført 31. Da ble obligatoriske kontrollpunkter fra EU flettet inn i dagens gjeldende .

Nærmer det seg EU-kontrollen, så sitter du kanskje med den samme spente følelsen som når du skal til tannlegen? Kontrollpunktet er ikke aktuelt for det vedkommende kjøretøy. Fra og med nå vil det være over 1kontrollpunkter som blir kontrollert, . Kontrollpunktet er ikke aktuelt forvedkommende kjøretøy. Etter at den nye EU-kontrollen med flere sjekkpunkter startet i sommer, har antall biler som blir underkjent i. I sommer ble EU-kontrollen av biler skjerpet, og nå stryker enda flere.


I sommer ble antallet kontrollpunkt i EU-kontrollen nesten doblet. Dersom du frykter kostnader involvert med EU-kontroll av bilen, finnes det gode tips for å spare penger - og det er enklere enn du tror. Nye regler og flere kontrollpunkter fra nyttår.

Ny regler for EU-kontrollen vil gjøre det både dyrere og vanskeligere å få bilen. EF som endret ved direktiv 2010/48/EU), vedlegg VII nr. Det blir ikke mer kostbart for EU-kontroll nå fordi det vil være samme antall kontrollpunkter, men flere ting som sjekkes på hvert kontrollpunkt. Sjekkliste før EU-kontrollen□ Se at lyspærer virker og ikke har skader□ Sjekk at hornet virker□ Vindusviskerne skal virke i alle trinn og pusse . Er det noen som kan gi meg en enkel oppskrift/sjekkliste som jeg kan bruke når jeg skal gå over bilen før . Det er en god del flere kontrollpunkter som skal sjekkes i den nye kontrollen, sier . Les mer: Ny kontrollinstruks og nytt PKK- og verkstedregister trer i. En EU kontroll på veiene i landet hadde vært noe det :angry:. UP såvidt jeg har sett :-P min er godkjent til 20xD.


Hvert år så gjennomføres det nærmere to millioner EU-kontroller i Norge. Blant annet vil kontrollseddelen bare vise de kontrollpunktene hvor det er funnet feil. Fra januar 20kan EU kontrollen bli mer omfattende. Dette skyldes en presisering av tidligere kontrollpunkter, og dels at det er flere . EU kontroll er en miljø- og sikkerhetskontroll som er pålagt alle bileiere.


Fra det året bilen fyller år skal alle biler inn til kontroll annethvert år. Directive 2014/45/EU of the European Parliament and of the Council of. Direktivet viderefører kontrollpunkter inntatt i direktiv 2009/40/EF som . Fram til da er endringene bakt inn i de nåværende punktene, og følgende er . Nettsiden inneholder nyttig informasjon vedrørende anskaffelse, kjøp og salg, ombygging, EU-kontroll og bruk av russebusser og russebiler i russetiden. Dagens kontrollpunkter økes til over 1kontrollpunkter.


EU-kontrollen vil også bli strengere ved at mange anmerkninger som tidligere ble gradert til “1” nå blir gradert til “2”. Denne blir populært kalt EU-kontrollen, og har etter hvert blitt et viktig. Antall kontrollpunkter økte fra til 150.


Camperstop Europe 20med nesten 90bobilparkeringer ol i Europa.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi