Afternoon tea palmen

Ikke gå glipp av Afternoon Tea på Grand Hotel. Vi ankom Palmen i dag lørdag jan 201 kl. Bordet for var bestilt og vi gledet oss til afternoon tea med svigermor.

Historien vil ha det til at Afternoon Tea ble startet av Anna, den. Onsdag til og med lørdag serveres lekreriene i Palmen fra klokken til 17. Afternoon tea is served in the beautiful Palmen (Palm Court Restaurant), and on first impression you could easily imagine this room being from . Ei natt i Oslo hos venninne med ei venninne.

Deilig og avslappende med AfternoonTea på Palmen. Every Saturday and Sunday Grand Hotel Oslo serves Afternoon Tea in the beautiful Palmen Restaurant. They serve the traditional three-tiered . Ta turen innom Palmen for Afternoon Tea og kombiner det gjerne med å ta en titt på Jenny Skavlan By David-Andersen-kolleksjonen som vi har lånt for. The perfect way to spend your weekend afternoon.


Invite your friends, family or colleagues and enjoy a special treat with our. Porselensleverandøren Wedgwood blir leverandør til restaurant Palmen på Grand Hotel. Et flunkende nytt resepsjonområde, åpning av Palmen og en ny.


Afternoon Tea og himmelske cocktails, fortsetter de i . Det er så stor etterspørsel etter afternoon tea på de mest kjente. Grand Hotel med ny lobby, lobbybar og gjenåpning av Palmen. Tilbring en hyggelig ettermiddag med engelsk afternoon tea i Vinterhaven og Bibliotekbaren.


I Vinterhaven og Bibliotekbaren serverer vi . Grand Hotel lanserte deres nye Afternoon Tea konsept i forbindelse med at Palmen gjenåpnet med nytt interiør, konsept og design våren 2013. Velkommen til Afternoon Tea i Dagligstuen og Theatercaféen hver fredag, lørdag og søndag fra kl.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi