Førerkort klasse c krav

Klasse C gjelder for førerrett i klasse B. Minstealderen for førerrett for lastebil og vogntog (klasse C og CE) er år. Minstealderen er lavere for den som tar .

Yrkessjåførutdanning, førerkort for alle tung klasser og etterutdanning. Dette gir deg mulighet til å få førerkort for lastebil og/eller vogntog i løpet av uker. Fylt år (førerprøve); Førerkort kl B .

Trafikkskole i Bergen tilbyr førerkort klasse C C1E grunnkurs for tunge kjøretøy. Når innehaver av førerkort som følge av langvarig svekkelse av helse eller. For førerkort i klassene C, CE, Cog C1E gjelder, foruten de krav som er nevnt i. Minstealderen for utstedelse av førerkort i klassene C, CE, DE, Dog D1E kan være lavere for person som har påbegynt eller fullført . Førerkort til liten lastebil med tillatt totalvekt mellom 3500kg og 75kg.


Krav: Førerkort klasse B; Legeattest ikke eldre enn . Trinn Sikkerhetskurs på bane ( timer) glattkjøring. Førerrettigheten krever førerkort i klasse M med kode 1før den kan benyttes. AM kode 1og AM kode 1med tilhørende krav til.

Førerrett i klasse C gjelder for førerrett i klasse B og for motorvogn med tillatt . I tillegg er det krav om yrkessjåførutdanning for de som skal kjøre lastebil mot vederlag. Les mer om yrkessjåførutdanning for tunge kjøretøy her. Han måtte derfor ta klasse Cpå nytt for noen år siden.


Kravet er at ledsager er minst år og har hatt førerkort for vedkommende klasse i . Når du søker om førerkort må du også oppfylle en rekke helsekrav. Det gjelder da lastebiler og busser, klasse C C1E, C, CE, D D1E, D og . For booking og nærmere informasjon om denne førerkortklassen, kontakt Stig Skogen på. Antall kjøretimer som trengs for å nå de obligatoriske kravene i selve . Om trafikkopplæring til Lett Lastebil m/Tilhenger - Førerkortklasse C1E. Det er ikke krav til teoriprøve, men du må bestå en praktisk førerprøve. Du kan avlegge tilhengerprøve for lett lastebil når du har bestått førerprøve i klasse C1.


Helseattest og søknad om utvidelse av førerkort må leveres trafikkstasjon før man kan gå opp til . Det stilles krav til edruelighet og god vandel, helse og førlighet, og det. Førerkort i klassene C, C D og Dkan bare utstedes til personer som . Hvor lang tid må man regne med å bruke på å få førerkort klasse C? For førerkort i klasse A, B, S, M og T, kan hjertesykdom komme inn under betegnelsen andre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi