Nrk ho

NRK Hedmark og Opplan Lillehammer, Norway.

Giftemål eller ikke, siste rævkrok er ikke spent! Selma har bestemt seg for å lage fiskemiddag til heile familien i lag med morfar. Ho vil både fiske og lage til maten sjølv, men ho er .

Martha Våge var nynorskpraktikant på kull 2 våren 2016. Ho hadde ekstern praksis i redaksjonen for P3morgen i mai og juni, og sommarjobb i Kulturhuset i . Hør låten(e) til Hi Ho Mustachio på NRK PUrørt! Oslo-basert Indiepopband i skjæringspunktet mellom skitten lo-fi og fengende, storslått pop. Eva Weel Skram laga signaturlåten til årets NRK-julekalender Snøfall. Ingvild Bryn overtek for Ragnhild Bjørge som er ute i foreldrepermisjon.


I ei pressemelding frå NRK seier Bryn at ho sjølvsagt ikkje skal snu opp . Det handla om å slåss for distriktskontora i NRK, og at NRK skal vera ein. Haga samstundes som ho varsla at ho kom til å . Midt-Norge, og legges inn under samme redaktør som NRK Trøndelag og Møre og . NRK PHordaland DAB with reception predition for any location, transmitter maps and technical. B, NOR, Hord/Sogn og Fjo, Eidfjord (ho), 0. Fem journalister mister jobben i Nrk Hedmark og Oppland. TILLITSVALGT: Reidar Kjæstad er klubbleder for for journalister i Nrk HO på .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi