Prekinis ženklas

Prekės ženklas – grafinis ženklas, žodis ar žodžių junginys, žymintis ir atskiriantis vienam asmeniui (įmonei) priklausančias prekes nuo kitam asmeniui (įmonei) . Kas yra prekės ženklas ir kokia jo vertė? Prekės ženklas – tai gali būti žodis ar jų junginys, simbolis, raidė, skaitmuo, piešinys, emblema, šūkis, .

Nors ši duomenų bazė yra tiksli Lietuvos Respublikos prekių ženklų registre kaupiamų duomenų kopija, informacija neturi juridinės galios ir teikiama . Daugelis vartoja „prekės ženklo“ terminą, tačiau toks vertimas yra netikslus ir klaidinantis. Prekės ženklas yra tiesioginis angliško žodžio „trademark“ vertimas . Seniai pasibaigė laikai, kai prekinį ženklą galėjome apibrėžti kaip grafiškai pavaizduotą ženklą, žymintį ir atskiriantį vienai firmai .

Registruojant naują įmonę reikia susigalvoti jos pavadinimą, tai gan sudėtinga užduotis nes daug pavadinimų jau naudojama. Toksai garsus internetų dizazineris, ponas Marius Frogsign užrodė kažkokios kontoros padarytus prekių ženklų rinkimus neseniai, kur buvo . Naudokite „LegalSource“ prekinius ženklus ir užrašus reklamoje, kad būtų aiškiai matoma, jog tvirtai palaikote tik teisėtą .

Naujas prekinis ženklas – kokybės simbolis. Pagaliau pirkėjus pasiekė mūsų produkcija su nauju prekiniu ženklu . Roadwin - tai komercinių transporto priemonių atsarginių dalių kokybės ženklas. Roadwin prekinis ženklas - tai kokybės garantija visai šio ženklo produkcijai. UAB „Automatikos Sistemos“ ryžosi atnaujinti prekinį ženklą. Lietuvoje mažai žinomas, tačiau Europoje moteriškų ir vyriškų drabužių industriją užkariavęs prekės ženklas, savo klientams siūlantis kokybiškus drabužius, bei . Anykščių miesto prekinį ženklą laimėjo Vilniaus dailės akademijos (VDA) Kauno fakulteto Grafinio dizaino katedros antrakursė Jorūnė . Buderus prekinis ženklas pasaulyje yra žinomas labai seniai, bet būtent 2006-ieji tapo ypatingais metais kompanijos istorijoje.


Pastaruoju metu mane persekioja sąžinės graužimas, kad savo tiklaraščiui neskiriu pakankamai laiko. LAUFEN – aukščiausios kokybės prekės ženklas po .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi