Tredal varehenger

På grunn av Spirax-fjæringen er jeg og mine hunder Tredal-tilhengere. Du får nå vår store, lille varehenger me. Modellspekter Tredal varehengere og lokkhengere med brems: Brems gir lovlig km/t med hengervekt over 3kg.

Tredal varehenger T-85-BR med forlengbart drag! Tredal har laget en henger som har det lille ekstra i lengden. Høy nyttelast og Tredal gode kjøreegenskaper.


Lett, sterk henger med forlengbart drag (+ 1cm).

Klikk her for å gå tilbake til vår Tredal varehengermeny med prisliste. Tredal varehenger T-12-TN med tippbar kasse. Toakslet Tredal varehenger T-16-UL Lavbygd henger med ekstreme kjøreegenskaper.


TREDAL varehengere med støtdempere og fjæringer. Tredal er Norges eldste tilhengerfabrikk og leverer som eneste produsent det patenterte SPIRAX systemet . Tredal vare henger leies ut til ordens folk Nyttelast 10kg totalvekt 13kg Pris 400. Praktisk henger for privat og fritidsbruk.


Alle karmer er hengslet, og draget forlengbart. Liten totalbredde gjør den lett og kompakt å .

Skal du ha tilhenger til den prisen der, er det for meg bare en henger som gjelder, og det er enkelt og greit Tredal. Grei Tredal henger lett å hontere og høy nyttelast. Tredal varehenger 5-5R uten brems donert av Tredal AS, vår gode nabo :-) verdi av 75-.


Tredal Biltilhengere har delt Norsk Tilhengersenter sin video. Fra før har jeg hatt tredal varehenger og biltralle av merket TIAB. Den hengeren var veldig god å ha etter bilen, men det var ikke tipp på den. Utstyrt med Tredals unike Spirax-fjæring. Tysse, Tredal, Tiki eller Brenderup) fra 8. Boggihenger med god vektfordeling og stabilitet.


Praktisk henger for mellomtung transport. Hengeren er i grei stan og passer godt til mindre oppdrag. Vennligst se bilder for inntrykk av hengeren.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi