Hvorfor dør biene

BESTØVER: Biene er på jakt etter nektar, og tar samtidig med seg pollen fra. Det kan være flere årsaker til at biene dør. Siden 20har dette fenomenet fått stadig mer oppmerksomhet, fordi det kan få store konsekvenser for . Ingen har et fullgodt svar på hvorfor disse viktige insektene forsvinner, men.


Mange insekter fortærer døde dyr og planter og fremmer derved . BI FOLKET: Et bifolk er alle innbyggerne - hele klanen, storfamilien, husholdningen eller gjengen om du vil - som holder til i ei bikube. Over hele verden ser vi at honningbiene dør ut, av årsaker vi ikke har full oversikt over.

Fenomenet, som omtales som colony collapse disorder, . En katastrofe for villbiene vil bety en katastrofe for menneskeheten. Det betyr ikke at stoffet er den eneste forklaringen for at biene dør over . Gjødsel favoriserer noen få, nitrogenelskende planter, mens mange andre arter ikke tåler mye gjødsel, og dør ut. Det kan få store konsekvenser for matforsyningen fordi bienes pollinering bidrar til opptil. Hvis hun dør, vil bisamfunnet dø ut, men dette regnes ikke som CCD.


Bistikk: lt;/stronggt;Noen sier at biene dør når de har satt et stikk. Hvis biene dør ut har menneskeheten har fire år igjen å leve ” sa Albert Einstein.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi