Lærer kryssord

Se i vår kryssordbok med mange hundre tusen synonymer. Vi er Norges største kryssordhjelper med millioner av ord. Du kan søke i en bokmålsordliste og nynorskordliste som inneholder både ord .

Kjære gjest, du får vist max synonym, max 5om innlogget. Dersom du er tilfeldig dumpet inn på denne siden, prøv Kryssord. Kryssord lærer oss hvordan hjernen arbeider.


Irritasjonen og gleden til en kryssordløser gir kunnskap om hjernen.

Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Kryssord skal være et morsomt tidsfordriv. Spennende, slik at du ikke vil legge det fra deg, og passe utfordrende, sier Christopher Schive.


Lærer på engelsk - oversettelse fra norsk til engelsk. For å kunne løse kryssordet må elevene ha tilgang til teksten Romano Raklo, tallene fra 1-og Mormor kan . Med en kan en lærer produsere sine egne websider om konkrete emner som . Vi har begynt på et kryssord som du skal lage ferdig. Læreren kan også velge ut et forslag, og klassen kan ha en konkurranse om hvem som løser kryssordet . Her kan du laste ned kryssord som er laget for deg som lærer italiensk.


Stikkordene er på norsk, svarene er på italiensk. Spillet likner på kryssor men oppgaveordene og løsningsordene er tall. Hvert tall som er gitt i oppgaven må du skrive om til en sum hvor du bruker to eller .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi