Viken amfi

Her kan du navigere inn i ditt nye hjem i Viken Amfi. Velg bygg nedenfor og naviger deg videre inn i de ulike leilighetene. Neste prosjekt ut er Viken Amfi, som blir et landemerke i den nye bydelen i.

Viken Amfi vil bli preget av flotte bygninger og en fantastisk amfitrapp fra . Når du flytter inn i Viken Amfi kommer du til en levende bydel. BOB har som mål å skape en bydel med særpreg og identitet, hvor arkitekturen skal gi inspirasjon . VIKEN AMFI: Kun ledig leilighet helt i sjøkanten.

Fellesutgifter 142- pr mnd inkl internett TV. Kaland Partners har gleden av å presentere Damsgårdsveien 3 en strøken leilighet i byggets 6. I oktober 20inngikk Betonmast Bergen AS en avtale med BOB Eiendomsutvikling AS vedrørende oppføring av Viken . Prosjektet omfatter bygging av leiligheter, parkeringsanlegg og 15mnæringsarealer. Kontaktinformasjon for Viken Amfi Parkering Bergen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Viken Amfi er en av de største og viktigste brikkene i. Viken Amfi er tegnet av ABO Plan og Arkitektur og ført opp i totalentreprise. Den lekne, fargerike arkitekturen fra Viken Amfi lever videre i Krohnviken. Her brytes hvite hovedvolum opp av mindre former i friske farger.

Viken Amfi er resultat av arkitektkonkurranse holdt i 2011. Prosjektet ligger i sjøfronten av Damsgårdssundet i Bergen, og inngår som et av de mest eksponerte . Promo for BOB sitt nyeste boligprosjekt i Damsgårdssundet. Opptak er gjort hos Filmtriks med green, kombinert med illustrasjoner fra snolys. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Knutsen skal straks levere komplette heiser til Viken amfi. Her skal vi levere OTIS genmaskinromsløse heiser.


Ing Stein Knutsen as er tildelt oppdraget med nye maskinromsløse wireheiser til prosjektet Viken Amfi Damsgårdsundet. Totalentreprenør: Betonmast AS Årstall: 20– 2015. Prosjekttype: Bolig Næringsareal: 15kvm.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi