Camping antenne

Antenne TV/DAB Tertec Caravan Hvit med takgjennomføring Antenne TV/DAB Tertec Caravan Hvit med. Utstyr til camping og bobil - vi har det. Værbestandig utendørsantenne som perfekt til båt og camping!

Antennen er laget i kraftig plast, og er motstandsdyktig mot UV-stråler og korrosjonskader fra . Har man Rikstv velges ofte en antenne på bobilen som tar inn DVBt signaler. Her er mye å velge mellom, og vi har testet ut de fleste. Denne kompakte RiksTv campingantennen fanger opp både analoge og digitale terrestriske TV signaler (DVB-T).

Vil du gjerne se Tv i mens du er på campingtur? Det er mulig med en campingantenne fra 123elektronikk. Utforsk vårt store utvalg av digitale antenner. Jeg har rikstv og må kjøpe ny antenne , men hva skal jeg . Campingnorges søsterpublikasjon, magasinet Bobil Caravan, har utført praktiske tester av ulike DAB-antenner i en bobil.


Vi får ofte spørsmål om det digitale bakkenettet. TV-signalene du kan ta imot med vanlig tv-antenne). Her er en kort forklaring, samt noen linker for de som er . Liten og diskre antenne som kan brukes på hustak eller veranda.

Antennen er overflatbehandlet og kan motstå saltvann og harde værforhold. Varenr: 50100 Produkt navn: ANTENNENSYSTEME DAB-antenne, Produkt beskrivelse: For bruk i lastebil/bobil/camping/båt, Produkt info: Antennetechnik . Sammenlign priser og læs anmeldelser af Camping antenne TV-tilbehør. Antenne TV GlobeSat DVB-T retningsbestemt. Maximum MDA-1LTE er en aktiv utendørsantenne som passer perfekt for bruk i camping-vogn eller på båt. Standardbeslag for både camping-vorn og båt . Antenne TV Campingantenne Digicamp De Luxe 12V.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Esken inneholder: Plastik kuffert, 40x35cm parabol, kompass, LNB, LNB-beslag, mastbeslag, sugekoppfeste, kabelsett.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi