Haxi stavanger

A marketplace where drivers and passengers meet. Use Haxi as a driver if you have a car or as a passenger if you need a . Etter en politiaksjon ble flere Haxi-sjåfører bøtelagt og fratatt kjøreretten i Stavanger i fjor.

Tre nektet å vedta boten, nå har de vunnet fram i . Tre Haxi-sjåfører i Stavanger ble frifunnet i tingretten, men dommen ble anket. I dag forkastet Høyesterett anken i den såkalte Haxi-saken. Politiet i Stavanger henlegger saken mot Haxi.


Facebookgruppen Kompiskjøring Stavanger/Sandnes. De frifinnende dommene fra Stavanger tingrett og Gulating lagmannsrett er nå stadfestet som riktige av . Haxi is a free shared transport application that enables users to share transport on short and. Stavanger Police lost the case against the three Haxi drivers because prosecutor Stian Eskeland could not convince the judges that the Haxi app . HAXI-KONGEN: Aleksander Sønder har godt tak på det alternative taxi-markedet i Stavanger-området, men sier han er i eksperimentfasen. Haxi-sjåføren Lars (19) sier han kjører for å tjene penger mens han er. Nylig ble tre menn fra Stavanger-området frikjent for piratvirksomhet . Bakgrunnen for saken er at tre Haxi-sjåfører ble ilagt bøter på 80kroner for pirattaxivirksomhet av politiet i Stavanger, som de nektet å betale.


Vil ikke assosieres med pirattaxi-apper9.

Tror denne appen vil bli større enn alle Norges taxier i år4. Haxi-sjåførene fra Stavanger-området frifunnet - Byas. Tre menn fra Stavanger-regionen sto tiltalte for pirattaxi-kjøring. Saken havnet i Stavanger Tingrett da trioen nektet å betale boten de fikk. Haxi er en uskyldig app som organiserer kompiskjøring, mener gründerne.


I tillegg til Oslo har Haxi bygd seg opp i blant annet Stavanger, . Avgjørelsen betyr Haxi opererer innenfor loven, mener selskapets medstifter. Stavanger (NTB): Tre menn i Stavanger er frifunnet for pirattaxikjøring,. De tre registrerte seg som sjåfører i Haxi-appen, som lar brukere finne . Tre menn som kjørte passasjerer mot vederlag i Stavanger-området ble i 20anmeldt for pirattaxi-virksomhet. Haxi er en rask og enkel tjeneste for spontan samkjøring, som hjelper personer som har behov for transport til å komme i kontakt . April 20Innspill til utredningsprosess i 15/22- HAXI Slideshare Oslo - 11.


Tjenesten ble lansert som en webbasert tjeneste i Stavanger i . Vi har testen appen Haxi som tilbyr spontan samkjøring eller det vi for ikke lange siden. Justin Bieber kommer til Forus travbane i Stavanger. Høyesterett forkastet i går anken i den såkalte Haxi-saken. Frikjennelsen av en Uber-sjåfør i Oslo tingrett i desember ifjor og frikjennelsen av de tre Haxi-sjåførene i Stavanger i Høyesterett i juni handlet .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi