Midgard 7 nettvett

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. På elevnettstedet kan elevene spille tidslinjespill, dra på kartverkste teste sine nettvettkunnskaper eller få spennende oppdrag i samfunnsfag. Nettstedet til samfunnsfag læreverket Midgar og en del av Lokus1fra.

De øverste valg er Nettvett (en nettvett test), Kartverksted (oppgaver om kart), . Midgard er et grundig og oversiktlig læreverk i samfunnsfag for 5. Verket er strukturert rundt en tredelt differensieringsmodell i rødt, gult og blått. De skal vite om og bruke nettvettreglene, så nettet blir en positiv, trygg, sosial arena.

Jeg hadde mindre enn to døgn på meg til å komme opp med 7. Midgard så hvis skolen din bruker den boka så . Rapporter til Nye Kripos om informasjon du finner på nettet som du tror kan være ulovlig. I oppgaven En dag i Viktors liv lærer du hva lovene har å si for deg. Fagtekster i Midgard i oppslagsverk, på Internett, ”Jostedalsrypa”.


Kjenne til negative og positive sider ved. Foreldremøte om nettvett på Lødingen kl 18-20.

Bruk den til å komme rett inn på nivået du sist forlot. Plassér to eller flere av sifrene eller slik at de sammenlagt gir summen(tallet) som står oppgitt over eller til venstre for en tallrekke. Januar og februar Landskap og levemåter Midgar atlas, internett, oppslagsverk. I illustrated two school books for them; Midgard (only the first chapter called Nettvett) and Matriks Samfunn, as well as some work for their online portal . Globus Naturfag 5- Cappelen/Damm, Lærarside ligg på trinna.


SAMFUNNSFAG, Midgard 5- Aschehoug, Logg inn for lærar. Av de som bor i tettbygde strøk nord for Saltfjellet, bor prosent i STN-området og prosent i øvrige områder.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi