Berge interiør

Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. Vi er en av byens eldste interiørbutikker, med lang.

Kontaktinformasjon for Berge Interiør AS Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. En av Trondheims eldste og kanskje mest spennende interiørbutikker!

Bergen Interiør tilbyr gratis og uforpliktende befaring. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å skape det perfekte resultat. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Berge Interiør startet på begynnelsen av 60-tallet, som en mindre møbelforretning på Byåsen i Trondheim. Forretningen gikk svært bra og flyttet etter en tid ned til . I forbindelse med WordPress-sidene vi har laget for Berge Interiør, har vi levert en funksjon som gjør det enkelt å autogenerere nyhetsbrev . Da nytter det ikke å hive seg på korsktige trender, sier Benthe som både er interiørdesigner, medeier og daglig leder i Berge Interiør. Adresse, St Olavs gate 1 70Trondheim.


Postadresse, Postboks 44Hospitalsløkkan, 7418 . Bedriften Berge Interiør AS i Trondheim i Trondheim kommune driver innen bransjen møbler.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi