Vanlige kryssord

Kryssordhjelp – Alminnelig, vanlig og normal. Vi er Norges største kryssordhjelper med millioner av ord. Du kan søke i en bokmålsordliste og nynorskordliste .

Kryssord er den mest vanlige formen for ordpuslespill. I Norge går den vanligste varianten ut på å finne riktige synonymer til oppgitte stikkord og skrive dem inn i . Jan Ivar Kristiansen lagt ut en smaksprøve på den type kryssord han lager, kryssord litt utenom det vanlige. Norsk kryssordleksikon (NKL) har nå blitt en del av kryssord.

Dere kan logge inn med deres vanlige brukernavn og passord. I Norge går den vanligste varianten ut på å finne riktige synonymer til oppgitte . Nå kan du prøve deg på vårt nye Radiofjes-kryssord. Her skal du finne frem til flere kjente Radiofjes, men det er også lagt inn vanlige oppgaver. I Norge går den vanligste varianten ut på å finne riktige synonymer til oppgitte stikkord og skrive . Lage vanlige kryssord; Lage ord/ bilder som elevene kan bruke til å lage egne . Lage letekryssord; Lage vanlige kryssord; Lage ord/ bilder som elevene kan bruke . : Kryssord er den mest vanlige formen for ordpuslespill.


I Norge går den vanligste varianten ut på å finne riktige synonymer til oppgitte stikkord og skrive dem . Småen her i huset, år (snart 9), har fått dilla på kryssord. I de vanlige kryssordbladene, er det også kryssord for de minste, men kanskje litt . Her finner du over 10vanlige kryssord-ord inndelt i temaer. Selve applikasjonen er gratis og alle ordene på fem bokstaver eller færre er tilgjengelig . Kryssord skal være et morsomt tidsfordriv.


Spennende, slik at du ikke vil legge det fra deg, og passe utfordrende, sier Christopher Schive. Vanlige kryssord handler om å bli kjent med forfatteren og tenkemåten. Derfor blir Dagbladets lørdagskryssord i Magasinet lettere etter hvert.


Ordinære kryssor også kalt Amerikanske kryssor er meget vanlige. Grunnen til at disse kalles amerikanske kryssord kan være at denne varianten baserer .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi