Kamerastativ mobil

Hama Profil Duo 13D tripod kamerastativ. Manfrotto 2Light stativ med 3-veis stativhode. Dagens Kina-testprodukt er en klype til kroner.

Holderen er justerbar mellom 55-mm for å passe de fleste mobiler på. Justerbar mobilholder du kan bruke for å feste smarttelefonen din på et kamerastativ. Fleksibelt kamerastativ med bøyelige ben.


Kamerahåndtak, forlengelsesarm og stativ.

Kamerastativ med håndgrep og tripod-funksjon. Stativ, (Trebensstativ), Foto, Video, Mobiltelefon. Stativ, (Etbensstativ), Foto, Video, Mobiltelefon . Et stativ med bein som benyttes for å holde opp, i dette tilfellet noen type av kamera, kalles for kamerastativ. Stativets oppgave er å holde kameraet i rett posisjon . GorillaPod-versjonen har fleksible ben og kan brettes rundt det meste for å sikre en stødig plassering av mobilen. Om det blir en storselger eller ikke spiller i grunnen ikke noen rolle.


Bare det faktum at Sony Ericsson leverer stativ til sine CyberShot-mobiler . KOMMENTAR: Vi har tatt utallige mobilbilder fra stativ, men.

BufretMonter smarttelefonen eller mobilenheten til en standard tripod - med dettee Tripod festet. Dette tilbehøret er designet og utviklet for å fungere med alle . Vi har både den mer simple utgave som er lettvekt og enkel og justere, til et mer avansert stativ med flere funksjoner og justeringer. Kamerastativ/arm til mobiltelefon - posted in Objektiver oa. Har en mobiltelefon med et veldig OK kamera som jeg ønsker å bruke til å ta . Hejsan, Funderar på att köpa ett stativ så att jag kan ta bilder ordentligt med mobilkameran utan att skaka. Kamerastativ; Höjd från 5till 1cm; Praktisk väska medföljer.


Kamerastativ; Høyde fra 5til 1cm; Praktisk veske inkludert. Andersson er et stødig og fleksibelt kamerastativ laget i . Osmo mobilholder med 3-akse stabilisering; Kraftig app med mange funksjoner; Styr mobilkamera fra håndtaket. Avslutad dec 23:26; Vinnande bud kr whiteparthenos (bud); Frakt Posten kr; Säljare Lucidorer . Blinkskudd UB selger tre produkter Klype med linser som har tre forskjellige objekter som lett skrus på klupen. Produktet ble publisert av Marius Andersen i Melan Norge.


Klicka här för att hitta artiklar och nyheter om Kamerastativ. Ett nytt multiverktyg funkar även som stativ för kameran och mobilen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi