Kitron norge

Kitron is an Electronic Manufacturing Services (EMS) company. We provide outsourcing of electronic circuit boards and much more. Contact-us/Locations/BufretLignendeOversett denne sidenHead Quarter.

NO-13Billingsta Norway Tel: +00. NO-48Arendal, Norway Visiting address: Tverrdalsøyveien 10 49Staubø. Det å vinne slike kontrakter viser Kitrons posisjon som en konkurransedyktig og pålitelig partner, sier adm. F-35-programmet er essensielt for Norge og øker forsvarsevnen betraktelig, samtidig som det er viktig for Kitron og regionen, siden dette .

Kitron ASA - Kitron er et av Skandinavias ledende foretak innen produksjon av. Konsernet har virksomhet i Norge, Sverige, Litauen, Tysklan Kina og USA. Har vært Kitron-aksjonær i år: Nå selger de seg helt ut. First Fondene består av Swedbanks gamle fondsforvaltning i Norge.


NEDBEMANNER: Kitron har måttet redusere antall ansatte i Norge. Ifølge personalsjef Rudi Andersen i Kitron på Hisøy utenfor Arendal, starter forhandlingene. Kitron har 12ansatte, derav de fleste i Norge.


Kitron OSE: KIT er et selskap som driver med produksjon av elektronikk. Selskapet ble etablert på Kilsund i Arendal i 1966.

Etter ti år med leveranser til Norges nye jagerfly, F-3 har Kitron sikret seg en av de mest omfattende kontraktene hittil. Kitron har inngått en avtale verdt 3millioner over tre år. Gjennom de årene Kitron har eksistert i Norge har vår bransje opplevd en enorm konsolidering. For vår del har det resultert i at et antall . Ser ut som om Kitron endelig har klart å lure seg over 2kr. Dir i Kitron A/S, Norge, dvs en lokal stilling smile.


Kitron blir underleverandør til F-35-prosjektet og har fått en kontrakt. Petter Thomassen, som er administrerende direktør for Kitron Norge. Elektronikkprodusenten Kitron har inngått en langsiktig avtale med.


USA, Norge og syv andre partnerland har investert i kampflyet F-35.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi