Morgenklubben ny programleder

Morgenklubben med Geir Schau, Annette Walther Numme og Øyvind Loven på. Morgenklubben med Loven Co har lagt til nye bilder i albumet: Vi sender . Den profilerte programlederen Henriette Lien forlater Radio Norges flaggskip.

For noen uker siden gjorde Radio Norge ifølge Kokvik en ny . Morgenklubben med Loven Co på Radio Norge får et nytt medlem fra og med 15. P4-gruppen er hemmelighetsfulle om innholdet i den nye kanalen. Morgenklubben må klare seg uten Henriette Lien etter sommerferien.


Radio Norge frister med både Thomas Giertsen og ny stor reklamekampanje. Redaktør og programledere finner ingen grunn til å beklage. Denne uken ble programmet Morgenklubben med Loven co klaget inn for. Det er det faste fredagsinnslaget Geirs Grovis som har ført til en ny PFU-klage.


Henriette Lien (41), som leder Morgenklubben sammen med Øyvind Loven og Geir Schau,. Morgenklubben-programlederen forteller at svulsten ble oppdaget helt tilfeldig under en rutinemessig. Programleder Jakob Arvola på jobb i Radio Norge.


Radio Norge og har landet en ny jobb – som han foreløpig ikke ønsker si noe om. Jakob Arvola, programleder, journalist og forfatter. Jakob Arvola fra Morgenklubben og Radio Norge til NRK Klassisk sin nye morgensending. Etterhvert ble hun også programleder i det samme programmet.


Radio Norges Morgenklubben med programlederne Øyvind Loven, . Hun spilte også mordersken Roxie Hart i musikalen Chicago på Oslo Nye Teater. Fra høsten 20ble hun programleder i programmet Morgenklubben med . Henriette Lien startet for vel en uke siden i sin nye jobb som programleder for Morgenklubben på Radio Norge. Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største. Vi er tilbake med vårt nye medlem; Annette Walther Numme!


Ivar Dyrhaug går inn i sin siste sesong som programleder for Beat for Beat. Programleder Øyvind Loven i Morgenklubben forguder båtlivet. NY SPORTSSJEF: Rigo de Nijs er ansatt som ny sportssjef i Norges . I tirsdagens utgave av Morgenklubben på Radio Norge tullet vikar Johanna Grønneberg Mesa med at aboriginere er stygge.


Meggene, PEn ny dag i Jons liv, Radio Norge. Morgenklubben med Loven Co, Radio Norge . Hun har vært programleder for MTV i USA og Norge. Programleder og yogalærer Henriette Lien merker at hun blir mer irritert.


Radio Norge som en del av trioen Morgenklubben med Loven Co. Vi møter henne på lanseringen av butikkjeden Indiska sin nye .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi