Digital fotoramme clas ohlson

Tilbake til hovedsiden; DIGITAL FOTORAMME. NO NO product DIGITAL FOTORAMME b2c NO NOK YES .

Vis enkelt frem dine digitale bilder uten datamaskin, tilkoble SD/SDHC/MMC/CF-minnekortet direkte til den digitale fotorammen.

Vi liker å gi deg muligheten til å velge og vi liker bærekraftige valg. Våre miljømerkede fotorammer er et bevis på det. Det tok ikke lang tid å gjøre maskinen om til en digital bilderamme. Bilderammen vår kostet under hundrelappen på Clas Ohlson, og er faktisk .

Vi skrev om digitale bilderammer som julegavetips en uke før jul. Vi fikk fotoramme på jobben, så der er det iallefall mange som har. Vi fylte den opp med fine bilder på forhånd (på 2GB minnestick, 70kr på Clas Ohlson).


Clas Ohlson KD0706-S08-UK Manual Online: Digital Fotoramme. Les bruksanvisningen nøye før produktet tas i bruk, og ta. Den er trolig kjøpt på Clas Ohlson, da logoen er på baksiden. Har dere husket at det er morsdag på søndag? Vi har dingsene mor ønsker seg:) Hva med en nøkkelring med digital fotoramme til å lagre bildene av.


Du kan kjøpe fotoramme hos Clas Ohlson AS avd Strandtorget Kjøpesenter. Fotoramme/31-4610… Du kan kjøpe fotoramme hos Clas Ohlson AS avd Rolvsøy. Fotoramme/Pr44140… Du kan kjøpe fotoramme hos Clas Ohlson AS avd Drammen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi