Bilshampo med voks

Det er to hovedtyper innen bilshampo om vi ser stort og grovt på det i denne sammenhengen. Her er det som oftest snakk om såpe og voks. Det er jo de bilene som virkelig trenger shampoo med voks! Men jeg vasker med annen shampo hvis jeg skal legge voks eller polere.


Bilshampo også kalt bilsåpe , hva er best? Det er mild såpe og den er snill mot underlaget og det være seg voks eller forsegling. Vi har testet oss gjennom en mengde av bilshampo for å finne ut hvem som.

Det er to hovedtyper innen bilsjampo om vi ser stort og grovt på det i denne sammenhengen. Bilshampo m/voks er et konsentrert alkalisk rengjøringsmiddel med voks. Middelet inneholder stoffer av høy kvalitet, som gir god vaskeeffekt og som skåner . MAX BILSHAMPO M VOKS brukes for hånd med svamp. Produktet har en meget god skumeffekt og gir en knallblank og ren overflate.


Det finnes mange varianter av såpe til å vaske bilen med på markedet, og minst like mange snarveier til polering. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Kärcher Bilshampo med voks 5L hos staples.

Effektiv mot salt og smuss, legger igjen et beskyttende lag av voks på bilens overflate. Kan bruke bilshampo med voks da de svært sjelden inneholder så my vokst at det skader lakkforsegling. En effektiv og drøy shampo med voks som rengjør og gir lakken en fin glans.


Med voks som gir en ren, blank og vannavstøtende lakkflate. Bilshampo med voks -La vannet prelle av- En moderne konsentrert bilshampoo med voks emulsjon som oppløser veiskitt, fett, salt og diesel uten å skade lakken . Forside Kärcher Bilshampo med voks 5L (flaske med l). FOMA Bilshampo med voks er et effektivt vaskemiddel for bil, båt, campingvogn, motorsykkel m. Middelet inneholder stoffer av høy kvalitet, som gir god. Når du skal velge en god bilshampo er skum og god glid et viktig element.


Bilshampo med Wax fjerner enkelt skitt, smuss og veisalt. Men bruker man bilshampoo med voks, så vil man påføre litt ny voks for hver gang bilen blir vasket.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi