Tauverk kryssord

Tjenesten kan, i tillegg til kryssor være praktisk i Wordfeud eller Scrabble. Kryssordhjelperen finnes også som gratis app til nettbrett og mobil. Tau (tauverk) lages av naturfiber, kunstfiber eller metalltråd og har opptil mm diameter.

Tauverk med grovere dimensjoner kalles trosser. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Du kan lage totalt 1ord med bokstavene TAUVERK: Søket returnerte mange resultater, vi viser de første 174.


Tau (tauverk) lages av naturfiber, kunstfiber eller metalltråd og har opptil 250mm diameter.

Tauverk med grovere dimensjoner til fortøyning kalles trosser. Bokmeldingar: Mange Ârs r¯ynsle med vaier og krok (Bj¯rn Aamodt: Arbeidsstykker og atten tauverk); Musikk: Heime hos Julie. N), Agtersejl(DK) , aftersail(GB) baugtrosse(N), bovtrosse(DK) , bow fast(GB) fallrep(N), gangway(GB) fiolinblokk(N) . Sjekk din definisjon, noe som betyr med våre engelske ordbøker.


Et maritimt mas i feite vindkast, med gnål og kav og tauverk i verkende fingre, og en balstyrig bom hvis primæroppgave er å få. I dag finnes det tauverk og kunstige fotstøtter som hjelper amatører til den toppen som tidligere var forbeholdt noen få hardhauser. Ankersystemet - består av anker, ankerkjetting, tau eller line og en ankervinsj. Tidligere var det mest vanlig å ha ankeret i baugen.


Debatt Gjesteskribent: Hans Olav Lahlum Oss Kryssord Tilbakeblikk.

De leverer tauverk til en rekke formål; tau til båtrigger, seilmakere, . Det ropes ordrer, det hales og dras i tauverk. Langsomt fyller varmluften den slappe seilduken og spenner den til en enorm ballong som rykker i . Her finner du gratis digitale kryssor i tillegg til sudoku, letekryss,. Be elevene lage et annet kryssord med flere ord fra teksten. Jeg husker at han malte oljemalerier, lagde dekkebrikker med stofftrykk og kjeleunderlag i tauverk. Presten satt på torget og løste kryssord.


Ivers kryssord PÅPASS- ELIGE REPLIKK KORTSPILL ENSARTET EDELSTEN ÅPNERE . HUME0141994-03-Kryssord HUME013HUME014HUME01426. Hoppe tau HUME044HUME048HUME0481994-03-21 .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi