Dab radiokanaler norge

Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4. Digitale radiokanaler Dekningskart for DAB . BufretLignendeI Norge har vi to riksdekkende radionett som gir deg DAB signaler. I tillegg til det riksdekkende nettet er det også etablert et regionalt DAB-nett.


Lokale kanaler i FM-nettet som har fått . I løpet av 20vil rikssendt radio i Norge bli heldigital. Du kan høre digitalradio på internett og via digital-tv i tillegg til på DAB+-mottakere.

En app designet for deg som ikke har DAB i bilen. Bauer Media ( Radio Norge ) har lansert en ny digital kanal, der profilen sier seg selv! Lokalradio fra Midt- og NordNorge, inkludert Trondheim.


RADIO NORGE Riksradio med hits fra de fire siste tiår, LYTTE? Det vil koste mye å få DAB i alle norske biler, mener ekspert. Her finner du nettradio fra Norge og andre land.


Les om hvordan dekningen blir med DAB når FM-båndet skrus av, og hva slags radio eller DAB-adapter du må kjøpe. Via en DAB-radio har du riksdekkende radiokanaler å velge mellom,.

Pog Radio Norge vil bli sendt i dagens DAB-standard fram til 2017. Dette betyr at hele landet får ta del i en rekke nye riksdekkende radiokanaler, nye tjenester og en heldigital radiobransje i Norge. Norske radioaktører (NRK, Pog Radio Norge) har valgt å satse på DAB/DAB+-teknologien for digital radiokringkasting. I Norge startet de første prøvesendingene med DAB i 199 og i 20besluttet.


Tjenester og koding, det vil si radiokanaler med lyd og ulike datatjenester som . P som var Norges første riksdekkende kommersielle radiokanal, deltok i DAB-prosjektet fra starten av. NRK, P Radio2Digital og Norkring dannet etter hvert . På DAB-nettet er i skrivende stund kanaler som er riksdekkende,. Trøndelag, Møre og Romsdal, P Radio Norge , lokalradio. Stortinget har vedtatt at norsk radio skal digitaliseres, ved at radiolyttingen skal flyttes fra FM-nettet over til DAB og andre digitale plattformer. Fakta: Norge er ikke alene om å satse på DAB.


DK: Tillægsaftale til medieaftalen for 2015-20– om digital radio mv. Svenskene utsetter DAB-radio på ubestemt tid. Vi har forhasta oss i Norge, sier Lokalradioforbundet. For dager siden - Du trenger ikke bruke tusener på DAB.


Ole Jørgen Torvmark, som er daglig leder i Digitalradio Norge.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi