El og it forsikring

EL og IT Forbundet har som en av sine viktigste medlemsfordeler en rekke kollektive forsikringsordninger. Det er forsikringer som dekker innbo og løsøre i . Som medlem i EL IT Forbundet og LO er du medeier i landets beste innboforsikring – LOfavør Kollektiv Hjem.

EL og IT Forbundet har 0medlemmer, og et godt utbygd organisasjonsapparat i alle deler av landet. Trykk her for å lese mer om våre forsikringer. EL og IT Forbundet er et fagforbund for ansatte innenfor IKT, energi og el-installasjon. EL og IT Forbundet har nyttige verktøy som kan brukes for de ulike nivåer.


Som LO-medlem har du en rekke fordeler gjennom LOfavør. Mange av fordelene er aktuelle i sommer og vi minner spesielt om reiseforsikring. Medlemmer av EL og IT Forbundet har landets beste innboforsikring. Informasjon om forsikringer Utøya/Oslo - ring 02300.


LOfavør har nå lansert nye forsikringer på båt, campingsvogn og motorsykkel. LOfavør lanserer mobilapp for iPhone- og Android-telefoner. I programmet ligger ditt medlemskort, oversikt medlemsfordeler og . Sjekk ut hva du får som medlem i EL og IT Forbundet.

Partene kan når som helst anmode (EL og IT Forbundet og Nelfo) om bistand i. Hvis bedriften har forsikring for sine arbeidstakere fra tidligere, er den ikke . EL og IT Forbundet ønsker at medlemmer og andre som har behov for kontakt med forbundet, som hovedregel kontakter sin lokale klubb, fagforening eller . Finn fordelene dine i appen Meld deg inn i et LO-forbund . O er Fagforbundet Stønadskasse, Postkoms uføre- og dødsfallsforsikring, NFFs gruppeforsikring, NOFs Gruppeforsikring og EL og IT forbundets Uføre- og . I denne brosjyren kan du lese om hvilke forsikringer EL IT Forbundet. EL IT Forbundet jobber for at du skal være trygg ikke bare i arbeidslivet, men også. Les om hva vi kan tilby og melde deg inn i EL IT Forbundet ved å. Mer om forsikringer kan du få ved å ringe forbundets medlemsservice på . Andersen, leder i EL og IT Forbundet og den som ledet forbundets forhandlingsdelegasjon.


LOfavør betalingsforsikring boliglån (arbeidsledighetsforsikring). EL og IT Rogaland skal sende deltakere til denne konferansen. Dersom du ønsker å være en av disse må du melde deg på via elogit.


EL IT Forbundet har omfattende forsikringsordninger for medlemmene. Det er en pakke som består av to hoveddeler; en del .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi