I forbindelse med forkortelse

Merk at oversikten også inneholder forkortelser som ikke er normert. På disse sidene finner du de vanligste forkortelsene i norsk. De forkortelser som ikke er normert av Språkrådet, er gjengitt slik de står i oppslagsverker eller slik .

IKT, informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Lokale forkortelser (som for eksempel forkortelser for små idrettslag) er stort sett utelatt. Kunne noen ha fortalt meg hva forkortelsen ifm står for?


Forkortelser som er enheter for mål og vekt, skal ikke ha punktukg, kr,.

Du bør også tenke over hvor mye du sparer ved forkortelsen. Synonymer vedrørende i forbindelse med Forkortelse ang. Jeg skriver til Dem angående en arvesag Femina85Femina (blad), 1985. Vi har samlet en lang række danske forkortelser og udenlandske eller tekniske. Det brukes en del standardforkortelser i forbindelse med bruk av sitering og kildehenvisninger: Forkortelse, Står for, Merknader.


Nedenfor vil du finne en liste over forkortelser som ofte brukes i forbindelse med bil. Hvis du ikke finner forklaring på forkortelsen her, vil du som regel finne . Når et ord eller en ordforbindelse er forkortet i både skrift og udtale, bruges der . EN English (Forkortelse brukt i forbindelse med språk i RI-publikasjoner).

Det er riktig det ja, men det er ikke en forkortelse eller et uttrykk som er . Rekkefølgekrav: Krav om at tiltak i planen skal gjennomføres i en bestemt rekkefølge i forbindelse med utbyggingen. Utbygging av et område kan ikke finne sted . HDD: Forkortelse som ofte benyttes om lagringsenheten harddisk. Står dette nevnt i forbindelse med TV-er, er det gjerne fordi TV-en har . Det brukes mange forkortelser i barnekardiologien. ATA Carnet: Et dokument som kan benyttes i forbindelse med en forenklet tollbehandlingsprosedyre ved midlertidig inn- og utførsel av varer som ikke skal . Her finner du en nyttig liste over ord og uttrykk ofte brukt i forbindelse med Lønnsoppgjør.


Forkortelser: AML = Arbeidsmiljøloven, ATL . Det brukes forkortelser for en rekke kjemiske stoffer både i skolens lærebøker og i aviser. Forbindelse mellom adenin, ribose og to fosfatgrupper. GLU– de kull som startet grunnskolelærerutdanning i 2015. GLU– de kull som startet grunnskolelærerutdanning i 2016. Oversikt over de vanligste forkortelser brukt i forbindelse med jaktprøver og utstillinger: JAKTPRØVER: ÅP = Åpen prøve.


Forkortelsene i forbindelse med meter og hav angir et punkts høyde under/. Betegnelsen meter under havet og forkortelsen muh. Det brukes også en del forkortelser i forbindelse med sitering: .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi