Otra elven

Gå til Norges åttende lengste elv - Se også Liste over elver i Norge. Otra er 2kilometer lang og er dermed Norges åttende lengste elv. Geografi › Norges geografi › Aust-AgderBufretLignende28.

Otra, elv i Aust- og Vest-Agder, Sørlandets lengste, 2km lang, Norges 7. Den kommer fra Sæsvatn (8moh.) som så vidt . Den har sitt løp fra Sæsvatn/Breidvatn ved Bjåen nord for Hovden i Bykle kommune i Aust-Agder til den . Kraftstasjonen ligger på østsiden av Otra, cirka kilometer nord for Kristiansand i.

Steinsfoss kraftverk er et vannkraftverk i elven Otra i Vennesla kommune. Fiskekort får du kjøpt hos Kristiansand kommune , Otra Laxefiskelag. Nå er utslipp som tidligere gikk rett ut i elva, tatt hånd om slik at Otra . Otra er den største elva på Sørlandet og nummer på lista over Norges lengste elver.


Elva renner gjennom Setesdalen, og munner ut i havet ved Kristiansand. Mannen som ble funnet død i elven Otra i Kristiansand torsdag skal ha blitt skutt og knivstukket, før han ble dumpet i elven. Medlemslagene er spredt over hele landet fra Lakselv og Kongsfjordelva i nor til Mandalselva og Otra i sør. Onsdag ble politiet kontaktet av et vitne via hans advokat som sier vedkommende har sett at Hovet falt i elven eller befant seg i elven (Otra) like .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi