Norgesrekord fisk

I juni 19ble det også innført egne rekorder for fisk fanget på flue. Martin Gundersen tok den kg tunge fisken på makrell utenfor. Lurer du på om storfisken du nettopp har fått kanskje er ny norgesrekord?

Det gode fisket hans fra i fjor har også fortsatt inn i 201 og i helgen noterte han seg like godt for ny norgesrekord på flyøyfisk, arten som gjerne . Vis du har en Norgesrekord så må du skrive den her jeg vil nemlig prøve å. Hvis jeg nå gikk og fikk en fisk jeg trodde var Norgesrekord etter . Satte norgesrekord på en fisk folk flest aldri har hørt om.

Sebastian Pedersen fikk kystringbuk på gram i Stavanger. Storørreten lever helst av mindre krepsdyr og annen fisk, som sik, krøkle og røye. Fikk rekordstor Formel 1-fisk i Oslofjorden.


Finn Jørgen Solberg ny norgesrekord på kilo i Bunnefjorden. Det vil alltid bli fanget eksemplarer av noen arter som er større enn gjeldende norgesrekord uten at fisken blir meldt inn. En snål, liten fisk som blant annet er å finne ved Grasholmen i Stavanger. Klart det er stas å være innehaver av en norgesrekord.


Dette er ikke en fiskehistorie der ruggen som ble halt opp av sjøen blir større for hver gang den fortelles. Jupp du leste rett-undertegnede er den überstolte innehaver av Norgesrekorden på gullfisk.

Det er noen år siden nå-ca år for å være nøyaktig . Målet var å fiske opp den sjeldne gråskaten på stang. Isteden endte de opp med ti eksemplarer av hvitskaten, en fiskeart som aldri tidligere er . Samme mann slo ellers til med ny norgesrekord på torskefisken mora samme måne med en fisk på pene 19gram. Heftig junifiske etter gjørs - inkludert potensiell norgesrekord. Det har nemlig vært et problem at fisken blir sprengt om man drar de opp for . Selv uten båt i seks måneder, fisket nye Fiskeskjer alle kvotene sine av sild . Denne håkjerringa på 8kilo er den absolutt største fisken fanget på stang i Norge.


Mathias Botnen viser frem sin Norges rekord. Kompisene Mathias Botnen og Peter Stenhjem Lie fra Bergen var torsdag kveld ute og fisket . At det skulle gå hadde jeg et håp om, men at det skulle bli med en så stor fisk hadde jeg aldri drømt om, sier den år gamle storfiskeren fra .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi