Daviter til båt

Sett for å vippe jolle/gummibåt opp på akter enden på båten. Original Weaver Snap Davit vertikal montering. TG-davit er desidert den beste og absolutt den enkleste å få jolla opp på!

Ilas sine er for dyre til å være såpass lite utviklet, så da kan du likso . Weaver Snap Daviter og utstyr til både motor- og seilbåt. Det finnes i dag ingen kombinasjon av jolle og. Weaver Snap Daviter også til båt med påhengsmotor .

Nettbåt - Båtutstyr AS : Snap Davit, Plattform davit, ILAS Daviter. Båtsystem skåret blokksats for davit DV25/DV32. Aukra Maritime designer og produserer daviter til MOB-båter, arbeidsbåter og redningsflåter. Vi var den første davitprodusenten som designet MOB-davit som . Jeg lanserte TG Daviter på utstillingen Sjøen for alle i vinter, og har solgt.


I tillegg går det raskt å få ut båten, noe som kan være en fordel . TG-daviter er en rask og enkel måte å ta opp ned jolla på båten. Jeg pusler med tanken om å montere daviter på hekken. Weaver Snap Daviter finnes i flere lengder slik at du tilpasser kombinasjonen også til båt med påhengsmotor, enten du har Mercury, Yamaha, Honda, Suzuki .

Det blir stadig mer vanlig å benytte Weaver Snap Daviter også til seilbåt. En davit er en krantype som henger over en kant for å heise gjenstander opp til og ned fra denne kanten. Daviter er vanlige ombord på skip, der de først og . Hei, jeg har nå kjøpt min første skikkelig båt siden jeg var 2 nå er jeg en stolt eier av en SO42i, 20mod. Vær nøye med presis overskrift ala Valg av daviter til arimar 3på en Windy scirocco eller hva . Knekter for feste av davit er i stål eller aluminium.


Kan leveres med styrepanel for fast eller . Kvinnherad-baserte Noreq utvider sine horisonter, og kjøper davit-produsenten Crevi Davit i Bergen. Nå skal det bli enda tryggere å sette livbåter på vannet. Praktisk sett for å vippe jolle/gummibåt av PVC akter på båten.


Interessenter: Vi produserer daviter for de fleste typer fartøy. Dette er vår første av den nyeste, sier daglig leder Per Arne Rindarøy i Aukra .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi