Lindex ledige stillinger

Elsker du mote og vil bli en del av vårt team? Dersom du er interessert i å jobbe i en av våre butikker, kan du søke på en av stillingene nedenfor .

Dersom du har spørsmål angående en spesiell stilling, finner du kontaktinformasjonen til . Lindex er en av Europas største motekjeder og i kraftig ekspansjon. Lindex er Norges tredje største butikkjede med butikker fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Vil du arbeide med mote og ønsker en karriere i et stort internasjonalt moteforetak? Er du en selvstendig og selvgående person som får ting til å skje? Lindex er i kontinuerlig vekst og vi søker derfor etter nye medarbeidere.


Lindex Brumunddal er i kontinuerlig vekst og søker derfor etter nye medarbeidere. Vi har følgende stillinger ledig: Visual merchandiser: Vi . Hvis du er interessert i Ledige stillinger ved Lindex Hønefoss jobb åpnet av Lindex, umiddelbart forberede de krav og kvalifikasjoner til å søke om dette Ledige .

Lindex har en sterk posisjon i motebransjen og er en av Nord-Europas . For dag siden - Fra Lindex - Tue, Jan 2010:38:GMT - Vis alle Alta jobber. Journaliststillinger i NRK Finnmark - NRK - FinnmarkVi har ledig to faste . Lindex' forretningsidé er alltid å kunne tilby kvinner en inspirerende og. Apply for Ledige stillinger ved Lindex Brumunddal jobs in Brumunddal November 2016.


Find all information about Lindex AS recruitment and . Hos Lindex finner du et variert og allsidige sortiment av nøkkelplagg, undertøy og stilig selskapstøy. Lindex' sortiment omfatter flere motekonsepter innen . Har erfaring fra butikkdrift, men personlighet .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi