Tusenfryd parkering

Vi har mange parkeringsplasser for besøkende som ankommer i bil. Våre parkeringsplasser er tilrettelagt slik at det er gåavstand til hovedinngangen. Hurtighet og effektivitet står i fokus når flere hundre biler skal parkere hos oss i høysesongen.


På parkering har vi et godt miljø som vi er stolte av! Parkering Du er den første TusenFryder'n gjesten møter på sin dag. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


På denne siden finner du tips om hvor du kan parkere bilen og fortsette med. Jeg trenger å parkere bilen noen timer i ettermiddag, i nærheten av Tusenfryd (skal carpulle med en kompis til Nes-mila), ca fra kl 16-21. Norges største familiepark tar seg godt betalt både for parkering og.


Toril Skoglund er på Tusenfryd med sønnen Andreas (2) og de koser seg . Tusenfryd: Fin park, enkel tilgang med Parkering : ) - Se 3reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Vinterbro, Norge på . Russens Dag arrangeres i sin helhet av TusenFryd A/S og ROK kun for russen. Har du sesongkort på Tusenfry får du for eksempel også fri inngang til blant. Bo rimelig minutter fra familieparken og ha frydefulle dager på Tusenfryd! Tusenfryd til konfirmasjonsspilling i Bærum.


PARKERING: Dere vil bli møtt av parkeringsvakter fra Tusenfryd som viser dere hvor . Da ØB var på den midlertidige innfartspartsparkeringen ved Tusenfryd mandag morgen var det god plass. Hotellet ligger rett ved Ski Jernbanestasjon, i direkte tilknytning til Ski Storsenter og er det nærmeste hotellet til Tusenfryd. Har du sesongkort på TusenFry får du rabatt på INSPIRIA.


Vi vil bli møtt av parkeringsvakter fra TusenFryd som viser oss hvor parkering skal skje. Vi gjør oppmerksom på at parkering koster kr 5- pr bil. Velkommen til en ny OBOS-dag på TusenFryd torsdag 18.


Idag har vi tilbringt hele dagen på Tusenfryd. Det koster en formue å komme inn, og med mange i familien blir det fort dyrt!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi