Ovnskitt tørketid

Kan man fyre i ovnen rett etter montering ved bruk av ovnskitt? HTSC11(High Temperature Sealing Compound 1100ºC). Sprekker og skjøter i ovner kan tettes med ovnskitt som herder til en ildfast masse.

Av og til er det behov for litt ekstra innsats: Noen ovner har røykrør med bend. Ta på rikelig med ovnskitt mellom de delene som skal sitte sammen. Ovnskitt som koker, lenge etter montering - posted in Åpen Post: monterte sammen en etasjeovn for ca en mnd siden.


Følg nøye leverandørens monterings- og bruksanvisning ved tilslutning til skorstein med hensyn til tørketid av mørtel/ovnskitt, før ildstedet tas i bruk.

La kittet herde skikkelig før ildstedet brukes, ellers ekspanderer fuktigheten i kittet slik at det oppstår en ny lekkasje. Sett ildstedet på plass og påse at alle minimumsavstander blir. OVNSKITT Leveres i tre hendige emballasjer. Se til at røykrøret aldri heller inn mot skorsteinen. Ting kan tyde på at det er noe som heter ovnskitt.


Mål ut for røykrøret på skorsteinen og ta hull for dette. For hulltaging i elementskorstein må produ- sentens anvisning følges. Med røykrørsinnføring kan man kone røykrøret fast på den aktuelle delen av en støpejernsovn og la ovnskittet herde før man stikker røykrøret . Nigra Ovnskitt tetter og limer sprekker på ovner og rør.

Kan brukes på alle fyringsovner av jernverk. Påfør ovnskitt på undersiden av blindlokket. Ypperlig mørtel til liming av Leca innerkjerne og festing av røykinnføring.


Alle sammenføyninger som det sitter gammelt ovnskitt på må slipes med vinkelsliper e. De ovnsdelene som er defekte må enten repareres eller skiftes ut med . Vi venter med røykrørsinnføringen til flisleggingen er ferdig grnnet tørketid osv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi