Hva er nøkkelvidde

Hva er nøkkelvidde på boltehodet på denne? Den ene bolten min er så slitt at stjernepipe . En skiftenøkkel er en skrunøkkel som vi kan stille til den nøkkelvidden (NV) vi har på skruehodet.

Med skiftenøkkelen kan vi raskt feste og løsne en skrue. Målet på skrunøklene er oppgitt som nøkkelvidde (NV) og er antall mm over sekskanten på hodet eller i sekskanten i hullet. Sekskantskruer - hodemål og nøkkelvidder.


Håper dette kan være med på å løse opp i en del undring over merking verktøy for dere som skrur på gammel engelsk.

Nøkkelvidder for unified innvendige sekskantskruer. Skruer med innvendig sekskant, hodemål og nøkkelvidder. Heldigvis er forskjellen mellom disse sjelden mer enn ulike nøkkelvidder på. Er du usikker på hva det betyr, må du gå inn i en tabell og finne forklaringa der. Men da er det noen ting jeg lurer på i forhold til hva som blir lettest og.


Skru løs fuelrail, to stk skruer mot innsug med mm nøkkelvidde.

Sekskantprodukter - Metriske nøkkelvidder. Videre hva som blir total skruekraft når vi setter på trykket i beholderen. Forlenger til adapter med nøkkelvidde 5/16' og mm sekskanttange. Her er det oppgitt verktøy (for over 1” bolt- diameter), antall bolter, boltdiameter, boltlengde, nøkkelvidde, forspenningskraft . Armaturfeste som skal monteres under kabelbanen for feste av lysarmatur.


Skrutrekker for montering av INKO Flexiklammer. Anbefalte tiltrakningsmoment for INKO Flexiklammer er 0. Må ha skiftenøkkel med nøkkelvidde på minst 1mm. Foreta en foreløpig vurdering av stråkjølen og hva som evt.


Uansett hva slags tennplugger du må bytte i bilen, kan du alltid stole på vår nettbutikk. Til dags dato kan vi garantere deg konkurransedyktige priser og rask . Friksjonskoeffisient hode/underlag rm = antatt friksjonsradius rm = N + dh. N = nøkkelvidde dh = Hulldiamet (frihull). Uansett hva slags tennplugger du må skifte i bilen, kan du alltid stole på vår nettbutikk.


Gjengelengde : 19; Yttergjenge : 10; Nøkkelvidde: mm.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Varsellampe motor