Hvor kjøpe grønn te

Det kan bli litt mye fritering med fish'n chips. Her er en versjon alle kan lage, hjeme uten frityrkoker. Fish and chips - en av de mest populære take-away mat og av de mest delikate rettene i Storbritannia - kan enkelt gjøres hjemme.

Fish and chips kan du enkelt lage hjemme, og da får du også MYE mer fisk enn sånne frosne fiskepinner uten smak eller næring! Jeg husker fortsatt hvordan avispapir full av fish and chips fra den lokale take-away sjappa ble brettet ut på stuebordet, og min vertsfar kommer . Alle husker hvordan en sånn friteringskurv ser ut? En sånn som brukes til å lage pommes frites, ikke sant?

Med denne røra blir fisken fritert som du kjenner den i fish 'n chips. Fish chips er en av mesterkokk Ørjan Johannessens favorittretter. Oppskrifter for hvordan lage fish and chips. Hvordan lager man verdens beste Fish and Chips? For at det kan være så enkelt og kjapt å lage Fish and Chips på en genial måte fortjener i høyeste grad . Tartarsaus og ketchup er godt og tradisjonelt tilbehør til fish'n chips.


Om du vil kan du enkelt lage begge deler selv (gjøres gjerne på forhånd).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi