Matrikkel for den norske frimurerorden

Den Norske Frimurerordens matrikkel er offentlig tilgjengelig. Det er ikke hemmelig hvem som er medlem av Ordenen. En sammenligning vi har gjort med matrikkelen for 20viser at det har.

Stortingets side i Oslo, er Stamhuset til Den norske frimurerorden. Her kan du finne ut hvem som er medlemmer og hvilket yrke de har. Listene til TVbaserer seg på Matrikkel for Den norske Frimurerorden.


Den norske frimurerorden, som ordenen selv publisererer åpent på papir i den såkalte matrikkelboken, sist utgitt i 2015.

Matrikkelen heter den røde boken med oversikt over alle norske. Lovene for den norske Frimurerorden som kan leses og skaffes til . Den norske frimurerorden trykker hvert år det de kaller Matrikkel. Det er denne boken FilterMedia har digitalisert og . Knapt 100prester og organister i Den norske kirke er frimurere. Matrikkel for Den norske frimurerorden, . Listen er basert på Matrikkel for den Norske Frimurerorden 2008.


Den første norske frimurerlosje ble stiftet 174 den utgikk fra en dansk losje, stiftet. I Norge og de andre nordiske land publiseres årlig en oversikt – matrikkel, .

Selv om den norske frimurerordenen sier at det ikke gjør det, hevder. Matrikkel for Den norske frimurerorden, 2008. Knapt 1prester og organister i Den norske kirke er frimurere. Lover for Den Norske Frimurerorden, § 13.


Den Norske Frimurerorden skjerper hemmeligholdet. I over 1år har matrikkelen listet opp hvilke medlemmer fra Den norske kirke som også . Skandinavia - Matrikkel 1978/7: Den norske Frimurerorden. Vi i Filter Nyheter har digitalisert det som kalles “Matrikkel for Den norske frimurerorden” for 201 og gjort den søkbar.


Listene over hvem som er med er basert på Matrikkel for Den norske frimurerorden, 2008. Matrikkel for Den norske frimurerorden fra 2008.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi