Suzuki påhengsmotor oljeskift

Jeg tenkte å kjøpe 10wolje fra Biltema, semisyntetisk. Men da jeg var innom suzukiverkstedet i dag så sa de jeg måtte ha en spesiell . Kjøpte ny motor i år, 90hk Suzuki 4-takter, og fikk skiftet olje/filter og girolje etter.

På biler er intervallene for oljeskift blitt lenger og lenger, bl. Har til dags dato enda ikke skiftet impeller på en påhengsmotor. Hvordan skifte olje på en Suzuki påhengsmotor En av de beste vedlikeholds husarbeid en båteier kan utføre innebærer regelmessig tune-ups og oljeskift.


OLJESKIFT: Oljeskiftet for girhuset er en god nummer to på prioriteringslista for utenbordseiere, etter ferskvannskjøringen.

DF200AP vil være den første 2Hk påhengsmotoren på markedet tilgjengelig med Suzuki Precision Control. Regelmessige oljeskift holder motoren ren . Du kan spare penger ved å ta servicen selv på påhengsmotoren. Selv nyere mindre påhengsmotorer kan du vinterklargjøre selv. John, lykkelig eier av en fullstendig lukt- og røykfri Suzuki firtakter. Ikke marin/marin olje på påhengsmotor - posted in Båt og maritimt: Skal skifte olje på en Mercury HK 4-takt med forgasser fra 2002.


Johnson, propellen slurer #LØST#innlegg24. PDF]Slik gir du påhengeren et laaangt livnetthandel. P3NpemU9b3JnJmlkPTI5NjQxMgBufretLignendeOg fremgangsmåten for vinterlagring av påhengsmotoren er en relativt enkel affære som du kan gjøre selv.

På verksted koster jobben normalt fra tusenlappen . Vi ønsker deg velkommen til Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer. Som kunde hos oss vil vi tilby deg følgende kundefordeler: Innbytte . Det er snart tid for vinterlagring av påhengsmotoren. OLJESKIFT: Gearoljen skal skiftes om høsten før motoren går i opplag.


Båten er bygget som kombinert ro- og påhengsmotorbåt, og er en perfekt testbenk for og 5-hesters påhengere. Hele tiden hadde vi den samme belastningen . Pumpe for oljeskift Håndpumpe i messing for tømming av motorolje. Olje filter til suzuki 4-takt, Passer til DF 25hk til 70hk.


Det å skifte gir-olje på motoren er ikke så vanskelig som det kanskje kan synes som. Hvis du følger bruksanvisningen under så burde dette gå bra.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi