Sylinder bil

En sylinder er den mest sentrale delen i en forbrenningsmotor, nemlig hulrommet der stempelet beveger seg. Flere sylindre er vanligvis satt side ved side i . Omtrent av alle biler har firetakts bensinmotor, de aller fleste andre har firetakts.

Den har ventiler i toppen av hver sylinder hvor en eller flere slipper inn en . Nissan Patrol med firesylindret turbodieselmotor: Motoren går bare på sylindre, finnes det en opplagt årsak til hvorfor? Har en anelse om at bilen min ikke drar nytte av alle sylindrene mine. Det er en Turbo Diesel(vet ikke om det har noe å si).

Jeg ser at biler har ulike sylindervolum, feks eller osv. Her er det du trenger å vite om motoren i bilen din. En bilmotor har alt fra én til seksten slike sylindere. Forskjell på antall sylindere - posted in Bil: Hvilken betydning har egentlig antall sylindere i bil?


Hva er forskjellen på alle disse typene; . Sylinder som ikke går - Teknisk og trimminginnlegg21. Pris for skifting av coil eller pluggkabler - Bilinnlegg19. Løst] sylindervolum, hva slags forskjell utgjør det.


Teknologi og industri › Transport › Bil › Bilteknikk › Bilens motorBufretLignende17.

Fire ventiler per sylinder er nå standard. Bak i bilen sitter den store litium-ione-batteripakken. Du kan alltid kjøpe billig Bremsesylinder (Hjul Bremsesylinder) i vår nettbutikk! Vi tilbyr Bremser og et stort utvalg av Hjul Bremsesylinder til bilen og originale, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi