Matte 8 klasse tentamen

Vet noen hvor jeg kan finne eksempel på matte-oppgaver for å øve meg til tentamen som er 10. Trinn og 2; Trinn og 4; Trinn og 6; Trinn 7; Trinn og 9; Trinn 10; Trinn og 12; Trinn og 13. Elevene i en klasse har tilsammen blyanter, og alle har minst 1.

NRs masterpris innen matematikk og informatikk for 20deles av Solveig Engebretsen og Aslak Wigdahl Bergersen. Dette ikke er en fullverdig nasjonal prøve, kun eksempler på oppgavetyper som brukes i prøvene.

Borgfrid Raaen Ellingsen og Ingunn Sørli Verlo 9. Løsningsforslag til del av Faktors tentamen for 8. Samling av nettressurser som kan brukes i skolens matematikkundervisning og informasjon om programmet DSL-Matte. Elevane får prøve seg på tentamen i matte idag. Lenger nede på denne siden finner du oversikt over pensum med lenker til de av våre sider som dekker de enkelte . Oppgave 1: Lotte har satt opp utstyr som hun kan måle nedbørsmengden med.

Ungdomsskole Karmøy Events Tentamen matematikk 8. Omtrent hvor mye har Platon betalt for de flaskene? Her er karakterene klasse 8C fikk på en prøve: 4-3-3-5-3-2-4-5-5-3-3-6-4-4-6-4-4-3-3-2-5-3-5-5-2. Matematikk for ungdomstrinnet, I Matematikk for ungdomstrinnet har du et utmerket utgangspunkt til å forbedre dine matematikkferdigheter. Her har jeg laget et øveark til høsttentamen 8. Jeg har brukt det på den måten at vi har gått . Vi tilbyr terminprøver i matematikk for 8. Prøvene er tilpasset læreverket Grunntall og lages hovedsakelig etter .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi