Nrk1 frekvens

Under finnes en oversikt over P1-frekvensene landet rundt. Vær oppmerksom på at i tillegg til disse kommer en rekke lokale omformere på andre frekvenser. I Troms finnes det over 2sendere og omformere, og det er ikke alltid like lett og finne ut hvilken frekvens man skal stille inn på og hvilken sender som er .

Radiosendingene fra NRK Vestfold sendes i radiokanalen P1. Du finner sendingene på følgende frekvenser: Publisert 11. Alle NRKs tv-kanaler, bortsett fra NRK1 . Har kjøpt meg en dvb-t tuner for pcn, men sliter å finne gratis kanalene med NRK, antagelig er det for jeg finner ikke frekvensen. NRK Per en av NRKs radiokanaler, og Norges største radiokanal med. Kjente programmer; Kjente programledere; FM-frekvenser; Eksterne lenker . Nea Radio Nærradio som samarbeider med NRK.


MhZ og har konsesjon for Ås, Vestby og Frogn kommuner. Signalmeteret åpner seg på den kanalfrekvensen som den TV-kanalen man stod på. Det er fem ulike kanaler (frekvenser) som må sjekkes for adressen din og . Kanalene er ordnet etter frekvens i stigende rekkefølge.


De andre frekvensene det står NRK Ppå er andre sendere fra andre områder som . Alle kanalene sendes fra samme mast, men de sendes fordelt i fem pakker eller multiplexer eller MUX-er på hver sin frekvens.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi