Glødelampe blinker octavia

Glødelampe blinker under kjøring - posted in Passat: Har oppdaget et par ganger at glødelampen blinker under kjøring. Hjelp: GLØDELAMPE BLINKER UNDER KJØRING - Noen med. BufretLignendeHjelp: GLØDELAMPE BLINKER UNDER KJØRING - Noen med Vagcom i Bærum? Glødelys blinker under kjøring (Golf tdi) - fikse bilen selv, det er enklere.


Hadde tilsvarende på en -Skoda Octavia TDI sist sommer. Har også lest om flere som har hatt tilsvarende opplevelse; niks bremselys - blinkende glødelampe. Løst]Glødelampe blinker konstant under kjøring - posted in Teknisk og trimming: Nå i det siste har det vært iskaldt over lengre tid og plutselig .

Og når jeg starter bilen nå så går det bare noen sekunder så begynner glødelampa og blinke/feilkode. Oljelampa blinker og det piper fra dasheninnlegg15. Symptomer er blinkende glødelampe og motorlampe(gul) som lyser.


TDI har en glødelampe der blinker og en motorlampe der er begyndt at lyse. Min glødelampe er lige pludselig begyndt at blinke under kørsel og bilen mangler nu trækkraft. Glødelampe begynte plutselig å blinke under kjøring.


Den starter fint, men etter en stund begynner glødelampelys å blinke.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi