Hørselvern bluetooth dab

Pakke med DAB+ Hørselvern, lader batterier og bluetooth adapter. DABnor Bluetooth AUX adapter med mikrofon og støyfilter.

DAB, og videreutvikler alternativer som for eksempel bluetooth-tilkoblinger og nettradio. Vi har et ønske og en visjon om at du som arbeider i et støyende miljø skal bruke ditt hørselsvern gjennom . Endelig er det kommet et hørselvern som støtter DAB+, i tillegg til FM. I løpet av 20lanserer 3M Peltor hørsevern med DAB+.

Innen sommeren er Peltor-hørselvern med DAB på . Hørselvern med bluetooth gir mulighet til å overføre nettradio! Hørselvern med dab+ og bluetooth for proff og privat bruk. Svar telefonen på headsettet når du jobber. Du kan også koble til telefonen din via AUX-inngangen og med Bluetooth . Tips til hørselvern med aux og helst DAB.


Nyheter/Siste-nytt/Arkiv/2013/August-2013/DAB- . Komplett pakke med DAB+ hørselvern, Lader og Bluetooth adapter med mikrofon. Viste du at du også kan bruke våre hørselvern til å høre på . WS ProTac XP hørselvern m/Bluetooth og omgivelseslyd. WS Workstyle hørselvern m/Bluetooth og omgivelseslyd . Pakke med DAB+ Hørselvern og bluetooth adapter. Her kan du få inn alle de nye Dab+ og Dab kanalene samt de originale FM-kanalene mens du jobber. Hørselvernet har et godt mottak og er behagelig å ha på . DAB radio i hørselvern vil Peltor kunne tilby innenfor en kort stund nå.


Peltor WS Alert XP (FRAKTFRITT!) bluetooth, radio, oppladbart tilbehør mm. Det er en del arbeidere som jobber med hørselvern, fordi støyen ellers kan bli.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi