Presenning til tredal tilhenger

Norsk Tilhengersenter er i samarbeid med Tredal Tilhengerfabrikk. Presenning for Tredal T-= mål 153x1cm. Passer Tredal tilhenger titulert T-85-BR produsert f.

Presenning PROsupply til Tredal T-85-BR mål: 153x1cm. Passer Tredal tilhenger titulert T-85-BR produsert før 2015. En praktisk henger for mellomtung transport.


Bøyle flat presenning T-K -L-N-M (6146).

Han er den fornøyde eier av en eldre Tredal traver. Regulerbar tildekkning over baklem med presenning med inn-. Tredal er Norges eldste tilhengerprodusent.


Tredal hengerne er utstyrt med SPIRAX, et egenutviklet fjærsystem som sammen med dobbeltvirkende . Komplett karmsett og presenning til Tredal henger selges. Det har vært påmontert i en kortere periode før det ble byttet til høye karmer. Tredal-henger fra 60-tallet fremdeles “på jobb”.


Tredal varehenger T-85-BR med forlengbart drag! Fikk nå endelig kloa i en godt brukt Tredal henger, men det virker til at.

Det kunne godt vært samme for tilhengere, iallfall de som har brems. Presenningsknapper er montert på tilhengeren. Praktisk og robust presenning for bilhengere og drag. Leveres med rundstrikk og maljer tilpasset hengeren. Vi produserer presenninger etter mål for næringslivet og private.


Tilhengeren er en 1998-modell, og den er komplett med cm høye tilleggskarmer og presenning. Hengeren har uttrekkbart drag, noe som er . Av merke blir det enten en Tysse eller Gaupen henger siden disse forhandlerne er. Har kjørt litt med Tredal, disse er utrolig behgelige å dra med bilen. Finn en Tysse forhandler nær deg med verksted for tilhengerservice. Ved lengre tids lagring av tilhengeren er det lurt at du legger en presenning over . Trenger jeg for eksempel ekstra karmsett og presenning?


Jeg ble rådet til å unngå Tredal sine fordi de er laget av tre som råtner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi