Robåt gis bort

Fungerer trolig best på land som lekebåt, sandkasse, etc. Båten er laget av plast og skroget har noen bulker, men ser helt og tett ut. Båten er ikke komplett, den mangler ei åre.

Robåt i plast basert på Seltroll fra Selco Støpt på utsiden av formen. Ca 12-fot Må hentes på Strømsø i Drammen snarest. Båten er ikke brukt de to siste årene , Båten må hentes. Båten må pusses opp, ligger på land ved Møvik (Skålvik) på Sotra. Annonse i kategori Båt og hovedkategorie: Bil-, MC- og.


Vi har fått melding om en robåt som gis bort om noen trenger en båt som skal være i god stand men i behov av litt overflatestell. Ved gis bort, og kan hentes ved hønsehuset på Løkstad. Jeg er usikker på hvilken model dette er.


Det følger med et par årer, men dersom man ønsker det kan det fint monteres en liten motor bak . Har en robåt med meget små hull som er enkelt å reparere. Gis bort med stangrack som passer til åregaffel hullene. For det første hadde jeg ikke gitt bort båten, og for det andre har jeg tenkt å beholde den i mange år :yesnod: Til toppen.


Dukker fra tid til annen opp ting og tang som gis bort, her er noe av det. Eg vil gjerne at min robåt skal få ein ny eiger som kan ta seg av den. Fin strandebarmer med ein skade på et bord gis bort. Dette var etter krigen, og i Trondheim stod det fangebrakker som skulle gies bort.


De skulle etterhvert utvikle sin egen typiske robåt i tre som fikk navnet . Denne hytta i Engelsviken utenfor Fredrikstad gis bort - uten at eieren krever. Familien får enda mer ut av hyttelivet med en robåt i nærheten. Denne hytta i Engelsviken utenfor Fredrikstad gis bort - uten at eieren.


Har du en eller flere BÅTMOTORER som er rep. Eldre glassfiber ROBÅT med akterspeil for motor ukjent merke selges 200-. Ingen nye innlegg, Robåt, Stig, 1350 . Seilbåt fot bygd i Sverige 19og Old Smugler mahogny fot gis bort pga problemer med å få dem sikret for vinteren.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi