Bilpolering oslo pris

Vi raner deg ikke fordi du vil ta vare på bilen din. Vi har rimelige priser på bilvask og bilpleie. Bestill time hos oss på Hagan ved Skytta Næringspark.

Alle priser er inkludert mva, Liten bil pris, Mellomstor bil pris, SUV/Varebil pris. Vet at det er ufattelig mange forskjellige priser og kvaliterter på de forskjellige stedene. Jobber med bilpolering selv og tar fint 30kr for en . Grunndig innvendig og utvendig vask av bilen med rens av bilen innvendig Rens av taketgulvet, dører, dashbord.

Hva er ca prisene på en god poleringsjobb utført på en bil på størrelse med en ECoupe? Ikke fortell om timer og pris, og på toppen i Engeland. Du får sikkert jobben til halve prisen i Polen ! Postadresse: Boks 11Sentrum, 01Oslo; Besøksadresse: Karvesvingen 05Oslo. Polering; Innvendig vask; Støsuging av kupe; Rutepuss; Matte vask; Interiørfornyer; Gummi fornyer på dekk, . God morgen og god helg godtfolk :) Før jeg setter inn mærsja for vintern tenkte jeg å påspandere den en lakkforsegling og polering. Vi har mange lojale kunder som bruker oss igjen og igjen, og vi setter stor pris på disse.


Besøksadresse: Grenseveien 6 06Oslo . BILVASK , BILPOLERING, BILPLEIE – DEKK OG SMÅ-SERVICE i OSLO-AKERSHUS.

Håndvask -Ut og innvendig vask – Polering/ lakkforsegling – Dekkskift og . Spesialist på Ditec lakkonservering, bilpleie og lakkrens. Vi tilbyr full opplæring og gunstige priser på produkter. Vis bilen fra sin beste side og oppnå høyest mulig salgspris!


Lambertseter Bilshine og Dekksenter er et av de få bilpleie sentre i Oslo som. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere info om priser eller for mer informasjon. Hos oss har vi fokus på effektivitet og kvalitet til en fornuftig pris.


Hos Sentrum Bilpleie får bilen den spaopplevelsen du bare kan misunne den.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor