Glødeplugger engelsk

Over 400Engelsk oversettelser av Norsk ord og uttrykk. English-Norwegian Dictionary: Translation for glødeplugg. Merker nå at den begynner å bli rimelig treg å få start på i vinterkulden og har en mistanke om at glødepluggene begynner å bli .

En eller flere defekte glødeplugger vil føre til at den ikke går på alle sylindrene like. Discovery ForuGlødepluggene er ikke lette å komme til på disco 3. Vet bare at det heter Crank Case Oilvent på engelsk. Glødeplugger - Page - Discovery Foruminnlegg4.

Mener jeg leste på et engelsk forum at releet til glødepluggene er under hanskerommet, men jeg tørr . Over 400Norsk oversettelser av Engelsk ord og uttrykk. For å få start på en motor må man ha hjelp, glødeplugger hjelper en. Fra den engelske leverandøren FAI Automotive importerer vi Gold glødeplugger.


Glødeplugger – Page – Discovery Foruminnlegg4. Vi skiftet glødeplugger på vår HJpå søndag, noe vi tenkte var en passe utfordring for to. Engelsk pasient (20Range Rover 4) Eks: 93 . Glødinga på min Caravelle 4d 19er litt på og av.

Den har nemlig glødeplugger som varmer opp innsiden av motoren. På engelsk heter de imidlertid flat, og da er det kanskje lettere å forstå. Et av verkstende mente også at den ene glødepluggen var dårlig - måtte skiftes. Hi ace orginal dele nummer: 19850-540sender mot forskuddsbetaling Jeg er tysk, men snakker litt norsk og engelsk. Ut november ble det produsert millioner . Noen som har erfaring med å bytte glødeplugger på BMW?


Ved start når motorblokka er kal brukes gjerne glødeplugger til å varme opp sylindrene før motoren startes for å sikre antenning av drivstoffet. Til noen bilmodeller finnes reparasjonsboken kun tilgjengelig på engelsk. Ta gjerne kontakt med oss hvis du savner en bok, for Haynes utgir kontinuerlig nye . Tennplugger/Glødeplugger/Tennings system.


D-Power glødeplugger krever mindre strøm til forvarming og reduserer dermed. Josteins blogg: Varsellampe for glødeplugger lyser svakt. De knekker to glødeplugger, to av to de prøver på, ringer så til oss og spør hva vi skal gjøre.


Står på innsiden av lokket (bensinpumpe/glødeplugger står det vel på tysk eller engelsk). Slik at alle som lurte på hva det engelske navnet på f. Her er en liten liste, fra engelsk til norsk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor