Nedtellings

Teller ned (eller opp) i dager, timer, minutter og sekunder. Lag din egen nedtelling til hva som helst hvor som helst med dager, timer, sekunder og minutter. Tidsforskjell er automatisk med i beregningen.

Beregn antall ti dager, måneder og/eller år fra én dato til en annen og mye mer.

Nedtelling eller opptelling til dato og klokkeslett. Når nedtelleren start, det generere en spesiell url som kan kopieres og dele til en annen nettleser. Vi har funnet gode apper til Windows Phone, iPhone og Android.


Side 1761438: Big Days of Our Lives Countdown. Var noen her som hadde en genial Nedtellings app. En med mange nedtellinger på en gang - til oul, termin, jul osv :-) jeg vil også ha :-) Sent .

Nedtelling til Nyttår 2018Viser dager, timer, minutter og sekunder teller ned til 0. Av og til kan det være små ting som gjør undervisningen eller ventingen i klasserommet litt mer spennende. Folk blir halt opp for å klargjøre oppskyting. Leder kontakter forskjellige avdelinger, nedtelling. Nedtelling - hvor lenge er det til - posted in Nett-tjenester: Finnes det noen nettside (eller kanskje program), hvor man kan skrive inn en dato .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor