Suzuki påhengsmotor prisliste

På DF 100-2er standardkit med kontrollboks for side mont. Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i båtmotorer i særklasse. Vi ønsker deg velkommen til Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer.

Som kunde hos oss vil vi tilby deg følgende kundefordeler: Innbytte . Olje filter til suzuki 4-takt, Passer til DF 25hk til 70hk.

Denne nye hesteren fra Suzuki er den letteste motoren som er tilgjengelig i sin klasse. Denne starteren gjør den utrolig enkelt for enhver å håndtere påhengsmotoren fordi motoren starter raskere og lettere. Michio Suzuki grunnla Suzuki Loom Works i 19for å bistå den. AS forbeholder seg retten til å endre tekniske spesifikasjoner og pris uten forutgående varsel.


DF1utnytter til fulle Suzukis kunnskaper med 4-takts motorteknologi ved å levere det. Markedets letteste hk påhengsmotor med en vekt på kun kg. Mercury F M 4-takt Påhengsmotor - Kr 8. Suzuki DF Siste sjangse til kampanje pris Kr 899-.


Suzuki påhengsmotor forhandler fra kr 990.

Vi har nå Suzuki påhengsmotor forhandler fra Finn. Vi har nå Suzuki påhengsmotor fra Finn. Jeg ønsker å kjøpe Topplokk til en påhengsmotor, Suzuki DF.


Det er knop fortere enn dagens tregeste - Suzuki. Det er på garanti og pris forskjellene befinner seg. Fire- og fem-hesterne er markedets mest solgte påhengsmotorer.


Jeg så annonsert nye Suzuki 4-takt hk til ca. Vi har båt deler til din påhengsmotor, påhengsmotorer , båtmotorer. Og forhandler av tung og lett motorsykkel, mopeder, snøscootere, ATV (firhjulinger), bilhengere og påhengsmotorer.


Påhengsmotorer fra 1til 3hkPrisras på de største motorene. Eksempelvis har Suzuki DF3ampere ladeeffekt, mens Evinrude gjennomgående har 1ampere på sine motorer, men nå. VestMarine Båt AS Din Autoriserte Suzuki Forhandler.


Ved å konvertere hele vårt utvalg av utenbordsmotorer til miljøvennlig og effektiv . Vi er merkeverksted for Mercury, Suzuki og Volvo Penta. Faste priser service påhengsmotorer og hekkagregat.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor