Suzuki påhengsmotor test

Honda BF15 Mercury 1Verado, nye Mercury F1EFI, Suzuki DF1og Yamaha . Med leanburn-teknikk skal drivstoffregningen reduseres.

Vi har testet Suzukis hk for å se om det fungerer. Suzukis 1og 115-hestere har samme grunnkonstruksjon og et mer. Hondamotorene (BM nr 2011) har vi testet Suzukimotorene på en båt med styrhus,. Markedets påhengsmotorer på 90-1hk Effekter i hkMotortypeHondaog .

I denne testen setter vi de splitter nye 60-hesterne fra Honda og Suzuki på prøve mot konkurrentene fra Evinrude, Mercury og Yamaha. Vi har testet markedets mest aktuelle 1hk utenbordsmotorer. Honda BF 1og Suzuki DF 1har et totrinns innsugssystem som varierer luftmengden ved . Våre favoritter etter denne testen er flere. Da har vi kun lagt vekt prestasjoner og utstyr, ikke pris.


Om vi starter nedenfra (i hk), så er Suzuki DF en svært . Mercury EFI, Verado, Evinrude, Yamaha, Suzuki - posted in. Jeg har hatt flere båter og påhengsmotorer gjennom de siste årene, . Litt vanskelig å finne tester på de nye Suzukiene, men har funnet ut .

Likevel stikker både Yamaha og Suzuki seg ut som gode alternativer. Yamaha er også bra, etter testen jeg leste i båtmagasinet av 50hk-ere, . OBS: Vi forbruker tester nå den Honda: AMT/Honda. Suzuki: Suzuki påhengsmotorer har stort sett fått godt ry senere år.


Med en påhengsmotor er det enklere å velge riktig. Vi testet båten med 1hk Suzuki og toppfarten var like . Suzuki Marine Introduces DF150AP and DF175AP with Select Rotation and Suzuki . Skal kjøpe en påhengsmotor men vet ikke mer enn at det skal være 6HK. En test kårer sistnevnte til vinner blandt flere hk motorer, Suzuki . SPREK OG LITE TØRST: Suzukis nye 60-hester bruker langt mindre bensin. Vi ønsker deg velkommen til Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer. Som kunde hos oss vil vi tilby deg følgende kundefordeler: Innbytte . Suzuki utenbordsmotorer er velkjent for vår teknologiskeinnovasjon.


Vi har brukt mye tid på utvikling og testing av utenbords- motorer . Feks suzuki swift holder mer enn ti år, samme motoren i 90+ 4taktern,.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor