Suzuki påhengsmotor

Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i båtmotorer i særklasse. Vi ønsker deg velkommen til Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer. Som kunde hos oss vil vi tilby deg følgende kundefordeler: Innbytte .

Suzuki DF 1TGX 4-takt påhengsmotor – BE OM BAKKENPRIS! Suzuki Påhengsmotorer - suzuki, båtservice, askeladden, båtopplag, båtsenter, båtverkste evinrude, mercury, påhengsmotor, beneteau, båtbutikk - Finn .

Du er på siden der du kan finne alle Suzuki Påhengsmotor. Er bruksanvisning der du søker etter ikke på denne siden? Includes dealer locator and information about fishing and boating. Olje filter til suzuki 4-takt, Passer til DF 25hk til 70hk. Michio Suzuki grunnla Suzuki Loom Works i 19for å bistå den blomstrende.


Suzuki utenbordsmotorer er velkjent for vår teknologiskeinnovasjon. Suzuki har 5-års motorgaranti på alle påhengsmotorer.

Dette betyr et problemfritt eierskap og sikkerhet for deg som er glad i å være på vannet og ikke tenke på . DF1utnytter til fulle Suzukis kunnskaper med 4-takts motorteknologi ved å levere det. Markedets letteste hk påhengsmotor med en vekt på kun kg. Vi har båt deler til din påhengsmotor, påhengsmotorer , båtmotorer. Førstegangsservice eller årlig service koster i 20for en Suzuki ca. Suzuki påhengsmotor som piper (check engine) - posted in Båtforumet: Har en åpen Drago med en Suzuki.


Likevel stikker både Yamaha og Suzuki seg ut som gode alternativer. Mange forhandlere gjør at man også får enklere service og deler til de. Johnson, Evinrude og Suzuki er alle to-sylindret, mens de øvrige er én-sylindret. Det er meget lavt til en påhengsmotor å være.


Suzuki påhengsmotor forhandler fra kr 990. Vi har nå Suzuki påhengsmotor forhandler fra Finn.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor