Sak 10

Forskrift om byggesak utfyller plan- og bygningslovens regler om byggesaksbehandling, kvalitetssikring og kontroll, om tilsyn, om . Byggesaksforskriften (SAK 10) - Direktoratet for byggkvalitet. Byggesaksforskriften av 20(vanligvis forkortet til: SAK eller SAK10) er en forskrift til den norske plan- og bygningsloven av 2008. Direktoratet for byggkvalitet melder nå om forenklingene i byggesaksforskriften (SAK10) og bygningsdelen av plan- og bygningsloven vil tre i . Plan- og bygningsloven i praksis - SAK 10. Et introduksjonskurs til plan- og bygningsloven (pbl) for kommunale saksbehandlere, rådgivere, arkitekter, .

Når det gjelder forenklingene i byggesaksforskriften (SAK10) og bygningsdelen av plan- og bygningsloven, vil disse altså tre i kraft 1. Byggverk i BKL og risiko klasse og 6. Byggverk i BKL og risiko klasse og 4. Prosjekteres i samsvar med ytelser fastsatt i veiledning til. Sentral godkjenning – krav til kvalifikasjoner. Forenklinger i byggesaksforskriften SAKtrer i kraft 1. Tiltaket kan ikke oppføres i byggeforbudssonen etter jernbaneloven § 10. Forenkling i byggesaksforskriften (Sak 10) fra 1. Forslaget til forenklinger i TEKog SAK10. I høringsuttalelsen om forslaget til forenklinger i byggeforskriftene, sier NHF at myndighetene har . Veiledningen til SAKer oppdatert på nett.


Direktoratet for byggkvalitet har oppdatert veiledningen til byggesaksforskriften. Høringsutkast – Forslag til endringer i forskrift om byggesak (SAK10). Nedenfor følger forslag til endringer i forskrift om byggesak . På Speidertinget vil det bli gitt noen orienteringer fra talerstolen.


Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner varslet i januar en omfattende plan med forslag til enklere regler for plan- og byggesaker. Valgkomiteen ved leder, Jan Kristian Jøsang, har oversendt følgende instilling til valg av nytt styre i Bokn Sykkelklubb.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor