Førerkort klasse t

Minstealder for klasse T er år når traktor (med eller uten tilhenger) har en samlet. Klasse T gir også førerrettighet for klasse AM 1(3-/4-hjuls moped). Fra du er år kan du ta lappen på traktor, så lenge den ikke kan kjøre fortere enn km/t.

Les mer om førerkort for traktor og motorredskap her. Denne rettigheten gjelder HVIS du har ervervet førerkort klasse BE etter 1. Traktor og motorredskap med henger (maks konstruktiv hastighet på km/t) . Vi er stolte av å være den eneste trafikkskolen på hele Romerike som tilbyr førerkort klasse T trafikkopplæring.

Du er her: Hjem Nybøe Trafikkskole Priser klasse T. Vanlig førerkortklasse T gir rett til å føre traktor og motorredskap som har en hastighet ikke over km/t. T med kode 142: traktor ubegrenset med henger. Førerkort klasse T gir førerrett til traktor og motorredskap, samt tilhenger til disse. Konstruktiv hastighet maksimalt km/t, de to første årene eller til fylte år . Samme gyldighetstid settes for klassene M, S og T, dersom disse påføres førerkortet samtidig.


Tilsvarende gjelder for førerprøve ved utvidelse . Du kan starte øvelseskjøring fra du er 16. Med førerkort klasse T kan du føre traktor og motorredskap, med konstruktiv .

Før teoriprøven kan tas, MÅ søknad om førerkort være godkjent. Førerett i klasse T kode 1gjelder for kjøring i Norge med traktor og motorredskap, med konstruktiv . Ellers kan man nesten like godt fjerne klasse T helt, og kreve CE med en gang for alt over 5. Her har du en oversikt over alle førerkortkoder. Klasse T – Traktor Før du kan øvelsekjøre på denne klassen, må du ha gjennomført Trafikalt grunnkurs. Vektbegrensningen for T 1er som for klasse T begrenset til 250kg inntil føreren er fylt år eller har hatt førerrett i klasse T i år (Førerkortforskriften § 3-1). Dette gjeld både om du har erverva klasse T med.


Førerkort klasse T tillater føring av traktor og motorredskap med eller uten tilhenger i hastigheter opp til km/t. Dersom du er under år, eller har under års . Gå til T (Traktor) - Førerrett i klasse T gjelder for kjøring i Norge for traktor og motorredskap, med konstruktiv hastighet ikke over km/t, med eller uten .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi